Familien i pengestrid

Dronningens nevø og fetter er ikke på talefot.

I SKUDDLINJEN: Dronningens nevø og fetter er ikke på talefot. Foto: SCANPIX
I SKUDDLINJEN: Dronningens nevø og fetter er ikke på talefot. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Dronning Sonjas fetter Kjell Chr. Ulrichsen (62) er god for 860 millioner kroner, men han går likevel ikke av veien for en solid krangel om penger og makt. Nå har han havnet i konflikt igjen - som en av de største aksjonærene i meieriprodusenten Synnøve Finden.

På den andre siden i konflikten står Dronningens nevø Dag Swanstrøm. Ifølge kilder Se og Hør har vært i kontakt med, er konflikten mellom Ulrichsen og Swanstrøm nå blitt så tilspisset at de to ikke lenger veklser et eneste ord eller blikk.

SE HER: Märtha trues av 14 menn

Swanstrøm ble nylig sagt opp fra sin stilling som konsernsjef i Synnøve Finden, og etter det Se og Hør erfarer mener han at Ulrichsen hadde en sentral rolle i den prosessen. Men konflikten stopper ikke der - Swanstrøm skal nemlig ha hindret Ulrichsens kapitalutvidelse i selskapet.

LES MER: Sonja handler for 15 millioner

Ulrichsen og Swanstrøm har flere ganger møtt hverandre i kongelig sammenheng. Blant annet var Swanstrøms tvillingdøtre brudepiker da kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon giftet seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer