- Familien har tatt det veldig tungt

Kong Carl Gustaf nekter for at nakenbildene eksisterer, men innrømmer at det har vært hardt for familien.

TING TID: Kong Carl Gustaf innrømmer at det har vært vanskelig for hele familien å takle den siste tidens spekulasjoner. Foto: STELLA PICTURES
TING TID: Kong Carl Gustaf innrømmer at det har vært vanskelig for hele familien å takle den siste tidens spekulasjoner. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: Det har stormet rundt svenskekongen etter at boken «Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken» ble sluppet i fjor.

Den siste tiden har Carl Gustafs angivelige deltagelse på fester på pornoklubben til Mille Markovic vært i fokus, særlig fordi Markovic skal ha tatt bilder av kongen omgitt med nakne damer. Kongens kamerat, Anders Lettström, skal ha forsøkt å kjøpe de avslørende nakenbildene av Markovic, for å unngå at disse skal finne veien ut i det offentlige.

Den svenske kongen har hittil valgt å forholde seg taus, men mandag snakket han ut i et intervju med det svenske nyhetsbyrået Tidningarnas Telegrambyrå. Og kongen nekter for at det finnes pinlige bilder av ham.

– Nei, slike bilder finnes ikke. Og det er vanskelig å kommentere noe som man ikke har sett eller ingen andre har sett heller, sier han ifølge Aftonbladet.


I intervjuet som ble sluppet klokken 19.00 mandag, nekter Kong Carl Gustaf også for et hvert bekjentskap med strippeklubber og kriminelle miljøer.

Kongen hevder også at han ikke forstår hvorfor kompisen Anders Lettström skal ha kontaktet de kriminelle miljøene for å få fatt i de påståtte bildene.
 
- Nei, som jeg har sagt tidligere, så har jeg ikke snakket med ham i det siste. Han holder på med sitt. Jeg styrer ikke ham, så han får stå for det selv. Det er bare trist at han har hatt et dårlig rykte og kommet i kontakt med feil gruppe, ja, skal vi kalle dem visse kriminelle grupper.

For å understreke at han tar avstand fra Lettströms oppførsel, bryter Kongen nå kontakten med kameraten, skriver Aftonbladet.

- Som jeg har sagt tidligere, så tar jeg helt avstand fra hans oppførsel og dermed også vårt bekjentskap.

På spørsmål fra nyhetsbyrået om det er noen sjans for at de to kommer til å nærme seg hverandre, svarer Carl Gustaf følgende:

– Kanskje før døden en gang, kanskje.

Tidligere denne uken begynte også spekulasjonene rundt ekteskapet mellom Silvia og Carl Gustaf, da Silvia droppen gifteringen under en offisiell opptreden. Det svenske hoffet hevdet dronning Silvia lot være å ta på seg gifteringen, fordi hun hadde klemt fingeren. Men da hun torsdag åpnet et senter for neuropsykiatri och utviklingsneurologi i Gøteborg, var gifteringen på plass igjen.

I intervjuet med Tidningarnas Telegrambyrå innrømmer kongen at den siste tidens skriverier har vært vanskelig å takle for hele den svenske kongefamilien. 

- Det er klart det har vært tungt. Det er tungt. Selvfølgelig har også resten av familien tatt det veldig hardt. Sammen kommer vi nok til å ri ut av det her, også.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tror ikke på slottets forklaring