Thomas Markle:

- Familien er flau over henne

Thomas Markle er nok en gang ute og hamrer mot hertuginne Meghan.

ISKALDT FORHOLD: Nok en gang raser Meghan Markles far, Thomas Markle, mot datteren. Foto: Splash News / NTB
ISKALDT FORHOLD: Nok en gang raser Meghan Markles far, Thomas Markle, mot datteren. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at forholdet mellom hertuginne Meghan (40) og hennes far, Thomas Markle (77), har vært preget av flere nedturer enn oppturer de siste årene.

Helt siden romansen mellom prins Harry (37) og den amerikanske skuespilleren ble kjent, har sistnevntes far vært litt av en urokråke. Han har til stadighet uttalt seg om det ødelagte forholdet med datteren, og om at han føler seg urettferdig behandlet.

Nå har 77-åringen igjen vært ute å kritisert datteren.

RASER: «Robinsonekspedisjonen» er tilbake og vi tok en prat med tidligere programleder Christer Falck. Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Fornærmet dronningen

Tidligere i år gjorde Meghan og Harry et mye omtalt intervju med talkshow-legenden Oprah Winfrey. Intervjuet har fått massiv oppmerksomhet og skapt, om mulig, enda større avstand mellom hertugparet og resten av den britiske kongefamilien. Blant annet på grunn av påstander om rasisme.

Nylig gjorde hertuginnen nok en talkshow-opptreden, men denne gangen var hun gjest hos Ellen DeGeneres (63) i «The Ellen DeGeneres Show». Det har fått hennes egen far til å tenne på alle plugger. Det melder The Sun.

77-åringen skal være såpass misfornøyd med datterens opptreden at han har bedt om at hun blir fratatt sin kongelige tittel, og uttalt at familien hadde blitt flau over henne.

Han skal også ha lagt til følgende:

- Hun fornærmet dronningen, kongefamilien og det britiske folket. Hun gjorde en komplett idiot av seg selv og burde miste tittelen.

I STORSLAG: Kong Harald var i storslag og fikk frem folks latter under en gallamiddag. Video: Rødt Kort. Vis mer

Flau

Videre fortalte Markle at han elsker datteren, men at det hun leverte på «The Ellen DeGeneres Show» var latterlig.

Da Meghan gjestet TV-showet fikk seerne se et stunt hvor hertuginnen måtte gjøre som DeGeneres ba henne om.

Det innebar blant annet å sitte på huk, spise potetgull som et ekorn og drikke melk fra en tåteflaske.

Advarte prins Harry

Det er imidlertid ikke bare hertuginnens far som uttaler seg negativt om Meghan. Heller ikke hennes halvbror, Thomas Markle jr. (55), virker å være veldig begeistret for sin halvsøster.

Markle ble denne høsten å se i den australske kjendisversjonen av «Big Brother». Og det var her han atter en gang brukte sterke ord i sin karakteristikk av Meghan.

ADVARTE PRINS HARRY: Thomas Markle Jr, bror til Meghan Markle, skal være med på «Big Brother VIP - Australia». Der sier han at han advarte prins Harry mot Meghan. Video Channel 7 Vis mer

Det gjorde han i en trailer for realityprogrammet, ifølge flere internasjonale medier, deriblant PageSix.

I videosnutten beskrev 55-åringen seg selv som «den største broren av dem alle». Samtidig skrøt han av at han i forkant av bryllupet advarte prins Harry mot å gifte seg med halvsøsteren.

- Jeg fortalte prins Harry at jeg tror hun kommer til å ødelegge livet hans. Hun er veldig overflatisk, sa Thomas Markle jr. i videoen.

Thomas Markle jr. og Meghan Markle er begge barn av Thomas Markle.

Ikke invitert

Det var like før det kongelige bryllupet i 2018 at Thomas Markle jr. sendte et håndskrevet brev til prins Harry der han blant annet skrev at det ikke var for sent å snu.

RASER: Piers Morgan sluttet i programleder-jobb etter heftig kritikk av hertuginne Meghan. Nå har han gitt sitt første intervju siden da. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Han skrev også at Meghan «åpenbart ikke er den rette kvinnen for ham».

Det er verdt å nevne at halvbroren ikke var invitert i parets bryllup i 2018. Det var heller ikke søsteren, Samantha Markle, som også har uttalt seg kritisk om hertugparet.

For et par uker siden ble det imidlertid kjent at 55-åringen angrer på brevet han sendet. Det uttalte han i en episode av nettopp Big Brother VIP.

«Kjære Meghan og Harry. Først av alt vil jeg si til dere begge at jeg fra innerst i hjertet beklager for det grusomme, slemme brevet jeg skrev i forkant av bryllupet deres», var blant det han skrev i et nytt brev, som han ifølge Page Six leste opp i episoden.

LES OGSÅ: Innrømmer: - Har kuttet ut venner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer