Familieidyll på Haakons bursdag

Kronprinsen fyller 37 år i dag. Se de nye bildene av familien!

FEIRER BURSDAG: Kronprins Haakon fyller 37 år i dag, og hele kronprinsfamilien er samlet for å feire ham på deres feriested Vogts Villa.  Foto: SCANPIX
FEIRER BURSDAG: Kronprins Haakon fyller 37 år i dag, og hele kronprinsfamilien er samlet for å feire ham på deres feriested Vogts Villa. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Tirsdag 20. juli fyller kronprins Haakon 37 år, og i år feirer han og resten av kronprinsfamilien begivenheten på deres nye ferieparadis Vogts Villa på Dvergsøya utenfor Kristiansand. 

I likhet med tidligere år, ble presse-Norge også denne sommeren invitert til å fotografere familien i forbindelse med bursdagen.

Og det var en strålende blid Haakon som lot seg avbilde med sin frue, kronprinsesse Mette-Marit (36), samt barna prinsesse Ingrid Alexandra (6) og prins Sverre Magnus (4).

Mette-Marit kom nylig tilbake fra den internasjonale Aids-konferansen i Wien, som avholdes denne uken, og det var tydelig at gjensynsgleden var stor for den lille familien. 

Også deres skjønne Labradoodle, Milly Kakao, som da er en blanding av rasene Labrador Retriver og Standard Puddel, fikk lov til å være med på bildene, og hoppet rundt omkring og lekte med barna under seansen med fotografene.

Det var heller ingen bilde-sjenanse å spore hos barna, som har blitt godt vant til mediene de siste årene.
 
Ingrid Alexandra var nylig brudepike da svenske kronprinsesse Victoria giftet seg med Daniel Westling, og selv om lille Sverre Magnus ikke er like erfaren, smilte han stort til alle de fremmøtte fotografene.

Selve bursdagsfeiringen er privat, men ifølge Se og Hørs hoffreporter, Kjell Arne Totland, kan nok kronprinsen forvente seg både boller og gaver fra familien.
 
- Mette-Marit er jo nettopp tilbake fra Aids-konferansen i Wien – og trolig har hun og barna bakt kanelboller til jubilanten, slik tradisjonen er i kronprinsfamilien når noen har bursdag, sier han til Seher.no.

Mette-Marits eldste sønn, Marius Borg Høiby (13), var den eneste som ikke var tilstede under fotograferingen, mest sannsynlig fordi han tilbringer deler av sommerferien med sin far, Morten Borg.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Dronning Sonja fyller 73 år