William og Kate:

Familiehygge med William og Kate i Sverige

Det så riktig hjemmekoselig ut da den svenske kronprinsessefamilien inviterte det britiske hertugparet på te.

HJEMMEKOSELIG: Det var familiehygge som preget besøket hjemme på Haga slott da det britiske hertug-paret besøkte kronprinsessefamilien i Sverige. Foto: Raphael Stecksén/Kungahuset.se
HJEMMEKOSELIG: Det var familiehygge som preget besøket hjemme på Haga slott da det britiske hertug-paret besøkte kronprinsessefamilien i Sverige. Foto: Raphael Stecksén/Kungahuset.se Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det ser ut som hertugen og hertuginnen av Cambridge storkoser seg i Sverige. På bildene, som det svenske kongehuset har publisert på Instagram, kan vi se hvor hjemmekoselig stemningen virker å være.

Det svenske kronprinsesseparet inviterte hertugparet hjem til Haga slott, der de blant annet kunne by på te. På et av bildene kan vi se prins William (35) sette seg ned på huk for å hilse på prins Oscar (1) og prinsesse Estelle (5).

Saken fortsetter nedenfor.

KONGELIG: William setter seg ned på huk for å snakke med de svenske kronprinsessebarna. Foto: Raphael Stecksén/Kungahuset.se
KONGELIG: William setter seg ned på huk for å snakke med de svenske kronprinsessebarna. Foto: Raphael Stecksén/Kungahuset.se Vis mer

Aftonbladet skriver om besøket og spekulerer blant annet i om det også ble servert scones til teen, siden det ser ut som Estelle og Oscar mumser på noe. Teselskapet ble holdt i den offisielle delen av Haga slott.

Det ser ut til at de svenske barna oppfører seg eksemplarisk utifra bildene. Kate (36) og William lot sine to små barn, George (4) og Charlotte (2), være igjen hjemme i Storbritannia.

Hertuginne Kate, som er gravid med sitt tredje barn, viste frem sin voksende babymage, men var som vanlig vel kledd for de ulike anledningene.

Saken fortsetter nedenfor.

InStyle la ut et bilde på sin Instagram der de roste hertuginnen for vågalt valg av kjole.

Ifølge People var hertuginnen nemlig ikke ikledd gravidkjole, til tross for at hun har termin allerede i april.

På bildet InStyle delte, ser man Kate og William sammen med Victoria (40) og Daniel (44), og i kommentarfeltet raser det inn ros til den gravide hertuginnen.

(Saken fortsetter under bildet)

FÅR KJOLE-SKRYT: Hertuginnen sammen med kronprinsessen på Fotografiska i Stockholm. Foto: NTB Scanpix
FÅR KJOLE-SKRYT: Hertuginnen sammen med kronprinsessen på Fotografiska i Stockholm. Foto: NTB Scanpix Vis mer

People kommenterer også et annet kjolevalg fra Kate under Sverige-besøket. Da hertuginnen besøkte Fotografiska stilte hun i en blomstrete kreasjon i fløyel med vide ermer.

Magasinet kommenterer også at ingen av de blomstrete kjolevalgene til Kate er fra en gravid-kolleksjon, og de roser hertuginnen for å være litt vågal i valg av antrekk.

Det svenske kongehuset la også ut en video fra møtet. De skriver at på det travle programmet til hertugparet står blant annet et besøk på Karolinska instituttet og Matteusskolan. Den offisielle mottakelsen ble holdt på Fotografiska.

FAMILEFOTO: Svenske og britiske kongelig poserer sammen. Foto: Raphael Stecksén/Kungahuset.se
FAMILEFOTO: Svenske og britiske kongelig poserer sammen. Foto: Raphael Stecksén/Kungahuset.se Vis mer

Neste stopp Norge

Torsdag klokken 11:45 lander hertuginne Kate (36) og prins William (35) i Norge.

Allerede på fredag reiser det populære paret hjem igjen til England, men med et tettpakket program ser det likevel ut til at Kate og William vil rekke å se en hel del under sitt korte Oslo-besøk.

Kate får oppleve alt fra et møte med de populære «Skam»-stjernene til grilling av pølser på Tryvann. Hun og William skal bo Slottet, og der vil det blant annet bli holdt en middag torsdag kveld.

Ankommer slottet

Etter planen skal kronprinsparet og hertugparet ankomme Slottet i limousiner klokken 12.45 etter ankomst torsdag. Der blir de møtt av kong Harald (80) og dronning Sonja (80), som serverer lunsj til gjestene. Tradisjonen tro er det også satt av tid til offisiell fotografering i Fugleværelset.

I tillegg til blant annet et besøk i Ingrid Alexandras skulpturpark og lunsj på Slottet.

Møte med Skam-stjerner

På fredag møter Kate og William på Hartvig Nissen skole i Oslo klokken 10.15. Mental helse og «Skam» står på menyen når hertugparet besøker den videregående skolen, hvor deler av den populære TV-serien er spilt inn.

Skolen ligger på Oslos vestkant i President Harbitz gate 3. Her får man muligheten til å få et glimt av hertugparet både når de ankommer, og når de etterpå vil dra til Skaugum i Asker, hvor kronprinsesse Mette-Marit skal servere lunsj.

Les også: Derfor får hun ikke treffe William og Kate

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer