Dronning Elizabeth:

Falsk prest snek seg inn

- Tar dette sikkerhetsbruddet ekstremt alvorlig.

INNTRENGER: Dronning Elizabeths hær fikk uventet besøk. Her er hun avbildet med prins William og hertuginne Kate i 2019. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
INNTRENGER: Dronning Elizabeths hær fikk uventet besøk. Her er hun avbildet med prins William og hertuginne Kate i 2019. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Det er en kjent sak at de kongelige i kongehus verden over blir godt passet på av livvakter og annet sikkerhetspersonell 24 timer i døgnet.

Tirsdag melder derimot flere medier at det oppsto en hendelse i nærheten av dronning Elizabeths (96) hjem.

En mann skal nemlig ha tilbrakt natten i Victoria-kasernene forrige uke, hvor troppen som vokter dronningen på Windsor Castle holder til.

CBS News er blant mediene som omtaler saken.

Mannen, som utga seg for å være en prest, skal ha tatt seg inn til brakkene som ligger kort vei fra Windsor Castle. Han både spiste og drakk med offiserer før han ble tilbudt en seng for natten. Inntrengeren skal derimot ikke ha identifisert seg.

Ble utvist

Ifølge The Sun skal inntrengeren ha utgitt seg for å være venn av bataljonens egne militærprest. Da forholdet ble oppdaget ble politiet tilkalt og mannen ble utvist fra området.

Han ble derimot ikke arrestert.

Brakkene ligger nært slottet, som er omtrent 50 kilometer fra London. Dronning Elizabeth var derimot på eiendommen Sandringham øst i England da hendelsen fant sted.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer