Kronprinsesse Victoria:

- Etterlengtet og hjertelig gjensyn

I helgen var det duket for kronprinsesse Victorias navnedag, og familien overrasket i lik bekledning.

NAVNEDAG: Den blide familien smilte til og hilste på de som hadde tatt turen til slottet for å feire kronprinsessen. Foto: Shutterstock / NTB
NAVNEDAG: Den blide familien smilte til og hilste på de som hadde tatt turen til slottet for å feire kronprinsessen. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

På lørdag var det igjen duket for den årlige feiringen av kronprinsesse Victorias (44) navnedag. Det har vært en tradisjon helt siden 1993 å markere tronarvingen på hennes navnedag.

12. mars hvert år åpnes derfor dørene til Stockholm-slottets indre borggård for publikum.

I år overrasket kronprinsesse Victoria og ektemannen, prins Daniel (48), da de matchet med et helgrått antrekk. Et antrekk også barna, prinsesse Estelle (10) og prins Oscar (6), matchet.

Expressen er blant mediene som omtaler saken.

Grå fra topp til tå

Til og med hanskene til Victoria og Estelle var like, så her var ingenting overlatt til tilfeldighetene.

- Dette må vel kunne kalles full match. Kronprinsesse Victoria og prinsesse Estelle kler seg ofte i klær som matcher, og det er sjeldent at noe overlates til tilfeldighetene i så måte, sier Se og Hør kongehusekspert Caroline Vagle.

Denne gangen var imidlertid hele familien kledd i grått fra topp til tå.

- Er det lov å si at det var litt i kjedeligste laget, mon tro? Spør Vagle, og legger til at den smørblide familien heldigvis overstrålte de litt anonyme klærne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer