Den danske kongefamilien:

- Et stort tomrom i familien

Er i sorg.

TRIST NYHET: Grevinne Alexandra sin mor, og grev Nikolai og grev Felix sin mormor, er død. Foto: Olafur Steinar Gestsson/NTB
TRIST NYHET: Grevinne Alexandra sin mor, og grev Nikolai og grev Felix sin mormor, er død. Foto: Olafur Steinar Gestsson/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Grevinne Alexandra (58) sin mor og grev Nikolai (23) og grev Felix (20) sin mormor, Christa Manley, er død. Familien er i dyp sorg.

- Mormor betydde uendelig mye for oss. Hun har vært en viktig del av oppveksten vår. Det er et stort tap for min bror og meg, forteller grev Nikolai til Billed-Bladet gjennom grevinne Alexandra sin presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen.

Grevinnen bekrefter overfor Billed-Bladet at hennes mor sovnet stille inn den 5. januar, i en alder av 89 år.

- Et stort tomrom

Christa Manley bodde i Østerrike, og ettelater seg tre døtre. De tre døtrene Alexandra, Marina og Nicola var alle samlet hos sin mor da hun tok sitt siste åndedrag.

- Jeg er veldig glad for at mine søstre og jeg klarte å samles, på tross av at vi bor i forskjellige deler av verden, sier Alexandra til danske B.T., og legger til:

- Min mor elsket familie, venner og reising. Hun hadde en stor appetitt på livet, som har gitt stor innflytelse på resten av familien. Hennes død vil derfor etterlate et stort tomrom i familien.

Julebesøk

I desember var grevinnen på julebesøk hos sin mor for å passe på henne, men måtte dra tilbake igjen i januar da moren ble dårligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.