Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Et sterkt signal

Hertugparets seneste beslutning vekker oppsikt.

NYE BEBOERE: Frogmore Cottage, Harry og Meghans hjem i England, har fått nye beboere. Foto: SplashNews/NTB
NYE BEBOERE: Frogmore Cottage, Harry og Meghans hjem i England, har fått nye beboere. Foto: SplashNews/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at sjokknyheten om prins Harry (36) og hertuginne Meghans (39) kongelige exit så dagens lys i januar og paret senere flyttet til USA, ble det mye snakk om hva som skulle skje med hjemmet deres Frogmore Cottage.

Hertugparet brukte nemlig millioner på å pusse opp den historiske bygningen i fjor, en sum de måtte tilbakebetale som følge av at de trakk seg tilbake som seniormedlemmer av kongefamilien.

STOLTE: Hertuginne Meghan og Prins Harry er takknemlige for at covid-19 har gjort at de reiser mindre - de har fått med seg flere av sønnen Archies milepæler. Video: Malala Fund Vis mer

Hjemmet er likevel deres til odel og eie, til tross for at de som nevnt forlot Windsor til fordel for solfylte California i vår.

Nå kan det imidlertid se ut til at det er klart hva som er neste steg i historiebøkene for Frogmore. Flere medier, deriblant magasinet People, melder nemlig at Harry og Meghan har levert nøklene videre til en annen britisk prinsesse.

Åpner dørene

Ifølge People er det prins Harrys kusine, prinsesse Eugenie (30) og hennes ektemannen Jack Brooksbank (34), som nå skal ha tatt over nøklene - i hvert fall midlertidig.

- Frogmore Cottage fortsetter å være prinsen og hertuginnens bosted i Storbritannia, men de er glade for å kunne åpne opp hjemmet sitt for prinsesse Eugenie og Jack nå som de skal starte sin egen familie, har en kilde uttalt til magasinet.

I slutten av september kom nemlig nyheten om at prinsessen venter sitt første barn med ektemannen.

Men til tross for at Harry og Meghan visstnok ikke skal ha noe problem med å låne ut hjemmet til de kommende foreldrene, ser noen på dette som et tegn på at hertugparet er ute av landet for godt.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

- Tømte hjemmet

Ifølge kilder Daily Mail har vært i kontakt med, dukket det nemlig opp flyttebiler midt på svarte natten for å tømme Frogmore før prinsesse Eugenie flyttet inn. Harry og Meghan skal så ha fått fraktet en rekke møbler til sitt nye hjem i Los Angeles.

- Å tømme hjemmet sitt for så å gi fra seg nøklene, er et ganske sterkt signal om at Harry og Meghan ikke har noen planer om å returnere. Det ser ut til at de forsøker å samle trådene ettersom de planlegger å forlenge oppholdet i USA eller kanskje bli permanent, sier en kilde til avisen.

Frogmore Cottage var en gave fra dronning Elizabeth (94) i forkant av det storslåtte bryllupet i mai 2018, men Harry og Meghan ble ikke boende i mer enn et års tid. Store deler av tiden ble nemlig brukt på å renovere stedet.

Venter barn

Som nevnt venter prinsesse Eugenie, som er datteren til prins Andrew (60) og Sarah Ferguson (61), sitt første barn. Nyheten ble delt i en pressemelding på Twitter i september, der det ble kjent at barnet melder sin ankomst i begynnelsen av 2021.

I pressemeldingen kom det frem at flere i kongefamilien er henrykte over den glade nyheten - deriblant dronningen og prins Philip (99), Eugenies foreldre samt svigerforeldre.

Babynyheten kom to år etter at prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank giftet seg under en storslått bryllupsseremoni i Windsor Castle - samme sted som Meghan og Harry ga hverandre sine «ja» samme år.

I anledning bryllupsdagen tidligere høst delte prinsessen en rekke private bilder av seg og ektemannen. Bildene samlet hun sammen til en video som hun delte på Instagram. Til videoen hyller hun ektemannen.

«Har vært de beste to årene som gift med deg og ti år med deg totalt. Alltid gode minner, min kjære Jack», skrev hun.

LES OGSÅ: Hylles etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer