Piers Morgan om Meghan og Harrys intervju:

- Et skammelig svik

Reaksjonene har ikke latt vente på seg i etterkant av hertugparets oppsiktsvekkende intervju med Oprah Winfrey.

RASER: Journalist og programleder Piers Morgan raser over nattens intervju med Meghan og Harry. Video: CBS/ITV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag kom intervjuet mange har ventet i spenning på. Da snakket hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36) ut i et lengre intervju med Oprah Winfrey (67).

Intervjuet bød på flere oppsiktsvekkende historier, og det kom blant annet frem at hertugparet giftet seg i en privat seremoni tre dager før det kongelige bryllupet i mai 2018.

Paret åpnet seg også om dramaet i kulissene da de trakk seg tilbake, spørsmål angående sønnen Archies (1) hudfarge og kjønnet til det kommende barnet sitt.

- I løpet av månedene jeg var gravid hadde vi samtalen om at han ikke kunne få tittelen, og det ble også delt bekymringer om hvor mørk huden hans kom til å være da han ble født, sa Meghan i intervjuet.

- Forferdelig beskyldning

Det tok ikke lang tid før intervjuet skapte reaksjoner. Blant dem som hever øyenbrynet er BBCs kongehusekspert Jonny Dymond. Han reagerer spesielt på hertugparets påstand om at det skal ha vært bekymringer rundt hvor mørk sønnens hud kom til å være.

- Påstanden om at det skal ha vært diskusjoner på slottet om hvor mørk Meghans første baby kom til å være, er knusende. Det går mot «worst case-scenario» for slottet, skriver han i sin analyse av intervjuet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer