Prinsesse Madeleine:

- Et signal til det svenske folk

Prinsesse Madeleine deltar på årets Nobelfest. Det gjør derimot ikke ektemannen.

DELTAR PÅ NOBELFESTEN: Prinsesse Madeleine vil være til stede på Nobelfesten, etter flere års fravær. Det samme gjelder ikke ektemannen Chris O' Neill. Foto: NTB Scanpix
DELTAR PÅ NOBELFESTEN: Prinsesse Madeleine vil være til stede på Nobelfesten, etter flere års fravær. Det samme gjelder ikke ektemannen Chris O' Neill. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har prinsesse Madeleine (37) av Sverige flere ganger høstet krass kritikk for å være fraværende under kongelige høydepunkter, som Nobelfesten og svenskekongens bursdagsfeiring.

I begynnelsen av oktober kunngjorde det svenske kongehuset endringer i tittelordningen. Madeleine (37) og prins Carl Philips (40) barn vil ikke lenger tilhøre kongehuset og vil dermed heller ikke motta apanasje. Det gjør imidlertid både Carl Philip og Madeleine selv, hvor sistnevnte altså ofte har vært kritisert for sin fraværenhet.

Nå kommer det fram at Madeleine vil delta under årets Nobelfest i Stockholm. Men - hun kommer alene.

Deltar på Nobelfesten

At Madeleine gjør comeback på Nobelfesten, gleder nok mange kongelige fans. Det er fast tradisjon at den svenske kongefamilien deltar på banketten i den svenske hovedstaden i desember, men de to siste årene har ikke prinsessen vært til stede.

For to år siden avlyste hun som følge av ryggsmerter relatert til graviditet, og også i fjor droppet hun festen. Da skyldtes fraværet ifølge Expressen at 37-åringen heller valgte å fokusere på familien, som nylig hadde flyttet til USA.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Se og Hør Pluss

Les avslørende saker og se eksklusive bilder fra kjendisverden

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer