- Et helt spesielt bryllup

Stehaphine de Lannoy hyllet sin avdøde mor, da hun fikk sin kronprins.

VAKKER SEREMONI: - Guilaume og Stephanies dag fremstår som noe helt spesielt, sier Se og Hørs kongereporter Espen Felumb Kjendlie, som var på plass inne i Notre Dame-katedralen under lørdagens kongelige bryllup. Foto: Det luxembourgske hoff
VAKKER SEREMONI: - Guilaume og Stephanies dag fremstår som noe helt spesielt, sier Se og Hørs kongereporter Espen Felumb Kjendlie, som var på plass inne i Notre Dame-katedralen under lørdagens kongelige bryllup. Foto: Det luxembourgske hoff Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LUXEMBOURG/OSLO SEOGHØR.NO:  Se og Hørs kongereporter Espen Felumb Kjendlie var invitert inn i selve kirken da kronprins Guillaume og Stephanie ga hverandre sitt ja.

Han synes vielsen ikke kunne fått en vakrere ramme.

- Et kongelig bryllup er alltid noe helt spesielt – særlig når det er en arving til tronen som gifter seg. Det var en ære å bli invitert til vielsen i Notre-Dame-katedralen. Bare meter unna min plass i kirken kom de kongelige gjestene i sine utsøkte bryllupskreasjoner og gnistrende arvesmykker på løpende bånd, forteller Kjendlie.


Grevinne Stephanie de Lannoy, som fredag snublet da hun skulle hilse på folket, fikk mange beunderende blikk da hun dukket opp i en brudekjole fra kjendisdesigneren Elie Saab.

Felumb Kjendlie deler begeistringen for den vakre kjolen.

- Jeg husker mange flotte brudekjoler de siste årene. Hertuginne Kate i Alexander McQueen, italienske Valentinos kjoler laget til Marie-Chantal i 1995 og Máxima i 2002, Pär Engshedens nydelige brudekjole til Victoria og norske Ove Harder Finseths brudekjole til Mette-Marit.

- Inne i Notre-Dame-katedralen var det umulig å ikke bli begeistret for Stephanies elegante brudekjole. Det gikk et sus gjennom den festkledde forsamlingen da den vakre arvestorhertuginnen gikk opp kirkegulvet.

Mistet moren

Se og Hørs hoffreporter sier det var ekstra sterkt å se Stephanie bruke ringen til sin avdøde mor Alix.

- Det har vært mange lykkelige brudepar de siste årene. Kate og William, Charlene og Albert og Victoria og Daniel. Uforglemmelige og eventyrlige brylluper alle sammen. Likevel fremstår Guillaume og Stephanies store dag som noe helt spesielt.

- Særlig med tanke på brudens tøffe brudeforberedelser. I august mistet Stephanie brått og uventet sin elskede mamma, grevinne Alix. Derfor var det både tårer av glede og sorg inne i katedralen.

- Drømmedagen mor og datter hadde planlagt og sett frem til sammen ble brått revet bort. Men med tapet av sin mor har også Stephanie vist frem en imponerende styrke. Hennes mot har imponert og sjarmert en hel nasjon.  Hun har selv fortalt at det ikke virket riktig å utsette bryllupet og at hennes mor heller aldri hadde ønsket bryllupet avlyst.

- Det var rørende og vakkert å se den vakre bruden hylle sin avdøde mor ved å bære hennes forlovelsesring i kirken. På den måten var også Alix en del av seremonien.


Få flere detaljer om alle høydepunktene fra bryllupet i tirsdagens Se og Hør!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Giftet seg i Elie Saab-kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer