<strong>I BRYLLUP:</strong> Prinsesse Ingeborg tatt på kornet ved sønnen Carls bryllup med grevinne Elsa von Rosen i juli 1937. «Hun hadde den boblende evnen til å si de gale tingene på de rette tidspunktene», har kong Harald sagt.
I BRYLLUP: Prinsesse Ingeborg tatt på kornet ved sønnen Carls bryllup med grevinne Elsa von Rosen i juli 1937. «Hun hadde den boblende evnen til å si de gale tingene på de rette tidspunktene», har kong Harald sagt. Vis mer

Kong Haralds mormor, prinsesse Ingeborg

Et fyrverkeri av en dame

Hun vokste opp med en voldelig mor, men var et fyrverkeri av et menneske. Det er henne kong Harald arvet sitt gode humør fra!

Publisert
Sist oppdatert

Familiens midtpunkt

Kong Harald (83) har ingen minner om dronning Maud, som døde før han fylte to år. Den eneste bestemoren han kjente var mormoren, prinsesse Ingeborg av Sverige (1878-1958). Hun var familiens samlingspunkt og med henne kunne barna snakke om bekymringer og hemmeligheter de ikke ville dele med foreldrene. Det er fra henne kong Harald har arvet humoren.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer