Kong Haralds mormor, prinsesse Ingeborg

Et fyrverkeri av en dame

Hun vokste opp med en voldelig mor, men var et fyrverkeri av et menneske. Det er henne kong Harald arvet sitt gode humør fra!

I BRYLLUP: Prinsesse Ingeborg tatt på kornet ved sønnen Carls bryllup med grevinne Elsa von Rosen i juli 1937. «Hun hadde den boblende evnen til å si de gale tingene på de rette tidspunktene», har kong Harald sagt.
I BRYLLUP: Prinsesse Ingeborg tatt på kornet ved sønnen Carls bryllup med grevinne Elsa von Rosen i juli 1937. «Hun hadde den boblende evnen til å si de gale tingene på de rette tidspunktene», har kong Harald sagt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Familiens midtpunkt

Kong Harald (83) har ingen minner om dronning Maud, som døde før han fylte to år. Den eneste bestemoren han kjente var mormoren, prinsesse Ingeborg av Sverige (1878-1958). Hun var familiens samlingspunkt og med henne kunne barna snakke om bekymringer og hemmeligheter de ikke ville dele med foreldrene. Det er fra henne kong Harald har arvet humoren.

Prøv Se og Hør Pluss nå!

Få de aller beste sakene fra bladet

14-15 eksklusive saker eller video hver uke

Få tilgang til tidligere publiserte spesialer og eksklusive bilder

PRØVETILBUD

1,- første måned

JA TAKK! JEG VIL PRØVE SE OG HØR PLUSS

(Fornyes automatisk til 199,-/mnd)

999,- / år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer