HJEM TIL MOR: Ifølge Sunday Express og Daily Mail reiste hertuginne Kate hjem til foreldrenes herregård i Berkshire fredag. Britisk presse mener dette kan være et tegn på at babyen neppe kommer i helgen, da eiendommen ligger drøye 8 mil fra sykehuset Foto: Stella Pictures
HJEM TIL MOR: Ifølge Sunday Express og Daily Mail reiste hertuginne Kate hjem til foreldrenes herregård i Berkshire fredag. Britisk presse mener dette kan være et tegn på at babyen neppe kommer i helgen, da eiendommen ligger drøye 8 mil fra sykehuset Foto: Stella PicturesVis mer

Et forsøk på en avledningsmanøver?

Britisk avis hevder at hertuginne Kate, som hadde termin lørdag, har reist hjem til foreldrene - 8 mil fra sykehuset.

SEOGHØR.NO: Hele Storbritannia holdt pusten i spenning hele lørdag, da det var ventet at hertuginne Kate (31) kom til å føde 13. juli.    

Den kongelige babyen lar imidlertid vente på seg, og nå skriver avisen Daily Mail at den høygravide hertuginnen angivelig har reist fra London og til sine foreldres herskapshus i Berkshire.

Middleton-familiens eiendom befinner seg omtrent 8 mil fra sykehuset St. Mary's i den britiske hovedstaden, noe som kan tyde på at de nye opplysningene er en form for avledningsmanøver.

Oppmerksomheten som er rettet mot hertuginnen og hennes prins William (31) er enorm, og pressefotografer og skuelystne har i flere dager samlet seg ved sykehusavdelingen Lindo Wing.

Ifølge den britiske avisen reiste hertuginne Kate til Berkshire allerede på fredag, for å få noen siste dager i ro og fred før den lille tronarvingen ankommer verden. Flere politibiler skal være observert utenfor hjemmet til Carole og Michael Middleton, parat til å eskortere hertuginnen til sykehuset når veene begynner. Dette ifølge Sunday Express.

- Hun vet at moren hennes vil ta godt vare på henne, og William kan også være sikker på at hun er i trygge hender, sier en kilde nær kongefamilien til avisen ifølge Daily Mail.

Hertuginne Kates angivelige helgeopphold på landet, en drøy times kjøretur fra London, kan muligens tolkes som en bekreftelse på at hun neppe venter å føde innen helgen er omme.

LES OGSÅ: Babyen lar vente på seg