Estelles dåp flyttes - igjen

Den kongelige dåpshodepinen fortsetter. Nå avlyses dåpen 16. mai.

DÅPEN 16. MAI AVLYSES: - Jeg kan si så mye som at det er feil, sier informasjonssjef ved det svenske hoffet, Bertil Ternet. Foto: Kungahuset.se
DÅPEN 16. MAI AVLYSES: - Jeg kan si så mye som at det er feil, sier informasjonssjef ved det svenske hoffet, Bertil Ternet. Foto: Kungahuset.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Først hevdet svensk presse at prinsesse Estelles dåp skulle være i slutten av uke 20 – men ettersom den danske prinsesse Marie (36) fødte først fikk Danmark først velge dato – og inviterte til dåp søndag 20. mai. Dermed måtte svenskene finne ny dato.
 
«Deres Kongelige Højheder Prins Joachim og Prinsesse Maries datter døpes søndag den 20. mai 2012 klokken 17.00 i Møgeltønder Kirke», skrev det danske hoffet i en pressemelding.
 
Svensk Damtidning og SVT meldte så at dåpen til prinsesse Estelle skulle holdes 16. mai – men i dag uttaler informasjonssjefen Bertil Ternet at den datoen nå er uaktuell.
 
– Jeg kan si så mye som at det er feil. Det har vært en foreløpig dato, men den dagen blir det ingen dåp, uttaler han til den svenske avisen Expressen.

Se og Hør har tidligere avslørt at både kronprinsesse Mette-Marit (38) og kronprins Haakon (38) skal være faddere til den nye tronarvingen i Sverige.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Disse skal bekrefte at babyen ikke er byttet ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer