Estelle er midtpunktet

Den svenske kongefamilien ønsker godt nytt år til alle.

Nyttårsbilde: Kong Carl Gustaf og dronning Silvia ble i år besteforeldre. Derfor er det ikke rart at lille prinsesse Estelle er midtpunktet på kongefamiliens nyttårsbilde.
Nyttårsbilde: Kong Carl Gustaf og dronning Silvia ble i år besteforeldre. Derfor er det ikke rart at lille prinsesse Estelle er midtpunktet på kongefamiliens nyttårsbilde. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Kong Carl Gustaf og dronning Silvia ble i år besteforeldre. Derfor er det ikke rart at lille prinsesse Estelle er midtpunktet på kongefamiliens nyttårsbilde.

For første gang på mange år har barnslig latter og glede preget julefeiringen, og Estelle har garantert fått både små og store gaver - og lest masse med innpakningspapiret.

De rojale svenskene har blitt flinke til å dele små og store begivenheter på nett det siste året, og dette festpyntede nyttårsbildet er lagt ut på kongeparets Facebook-sider.  Likevel er det prinsesse Madeleine som kalles for dronningen av Facebook.

2013 blir et spennende år for den svenske kongefamilien. I året som kommer kan nemlig Carl Gustaf feire 40 år på tronen, svigersønnen prins Daniel fyller 40 år - og ikke minst blir det storslagent prinsessebryllup når Madeleine gifter seg med sin Chris O'Neill i Slottskyrkan på det kongelige slottet.

- Nu hoppas jag att vi gemensamt ska se till att göra året som kommer till ett bra år. Ett år fyllt av nya möjligheter, sa Carl Gustaf i årets juletale.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer