Estelle debuterer på 17.mai

Men dessverre ikke i Norge...

PÅ MAMMAS ARM: Estelle har vært med foreldrene på jobb ved flere anledninger, men har aldri vært oppført i den kongelige kalenderen før. Her er de to sammen på Skansen Akvariet onsdag i påskeuken.
 Foto: All Over Press
PÅ MAMMAS ARM: Estelle har vært med foreldrene på jobb ved flere anledninger, men har aldri vært oppført i den kongelige kalenderen før. Her er de to sammen på Skansen Akvariet onsdag i påskeuken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Prinsesse Estelle har vært ved mammas og pappas side på jobb en rekke ganger tross sin unge alder, men nå står hun for første gang oppført i den offisielle kalenderen til det svenske kongehuset.

Toåringen debuterer i «arbeidslivet» på selveste 17.mai, men det er dessverre ikke Norges nasjonaldag hun skal markere - slik som besteforeldrene Carl Gustaf og Silvia skal.

Estelle, som har tittelen hertuginne av Östergötland, skal for første gang besøke dette området - og forventningene er store.

- Jeg regner med det blir en folkefest. Jeg er overbevist om at det kommer masse mennesker. Dette er stort for oss, sier landshøvdingen Elisabeth Nilsson til Expressen.

Sammen med foreldrene skal det lille sjarmtrollet innvie eventyrstien hun fikk i dåpsgave av nettopp Östergötland.  Den barnevennlige stien ble laget bare for Estelle, men skal åpnes for alle etter den kongelige åpningen.

- Det er så morsomt at vi endelig skal få åpnet den - og det av en ekte prinsesse, sier Nilsson.

LES OGSÅ: På hemmelig ferie i Peru

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer