Er navnet avslørt?

William og Kates baby kan bli prinsesse Ingrid Alexandras navnesøster.

TELLER DAGENE: Om under tre måneder blir William og Kate foreldre for første gang.  Foto: All Over Press
TELLER DAGENE: Om under tre måneder blir William og Kate foreldre for første gang. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Under et besøk i Grimsby mars stoppet hertuginne Kate opp hos en kvinne og tok imot en bamse. Det var da den vanligvis så diskret Kate, skal ha forsnakket seg om babyens kjønn:

- Hertuginnen sa: Tusen takk. Jeg tar denne til min d....., sa Sandra Cook som sto ved siden av og hørte på til Daily Mail.

- Hertuginnen stoppet seg selv, og jeg måtte bare spørre henne: Du skulle til å si datter? Nei, vi vet ikke svarte hun. Da sa jeg: Å, jeg tror du sa det, hvor hun avsluttet med å si: vi forteller det ikke!

Etter hendelsen stoppet de fleste bookmakerne alle veddemål på at prins Williams og Kates førstefødte blir en jente.

Siden har Kate uttalt at de ikke vet barnets kjønn. En ting som uansett ikke har blitt offentlig kjent, er babyens navn. Annet enn at hertugparet kaller det ufødte barnet "Lille Drue".

Men bookmakere i England tror de har svaret: Kate føder i juli en jente som får navnet prinsesse Alexandra.

Det britiske veddemålsfirmaet Coral har kuttet oddsen fra 25-1 helt ned til 2-1 – hvilket betyr at du kun får tilbake det dobbelte av innsatsen om navnet blir Alexandra – i stedet for 25 ganger innsatsen slik det var sist uke.

Oddsen ble kuttet drastisk etter at veddemålsfirmaet mottok en lang rekke høye innsatser på navnet Alexandra.
 
Tradisjonelt kongenavn.
- Det er den nest største bølgen av veddemål vi har vært vitne til siden vi ble tvunget til å stoppe veddemålene på at Kate får en jente, skriver Coral i en pressemelding, ifølge avisa Metro.

Navnet Alexandra har dype rojale røtter. Dronning Alexandra regjerte sammen med sin ektemann kong Edward VII etter hans mors død i 1901. Nåværende dronning Elizabeth har Alexandra som ett av sine mellomnavn - og har også har et søskenbarn som heter prinsesse Alexandra.

Her hjemme har vi allerede en prinsesse med Alexandra i navnet, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marits eldste datter, prinsesse Ingrid Alexandra.

Andre favorittnavn på bookmakerens liste inkluderer Diana og Elizabeth. 

LES OGSÅ: Dette TV-programmet elsker Kate