FOR PERFEKT?: Kronprinsesse Mary kritiserer for å være for perfekt. Her er hun avbildet i Sveits i 2010 sammen med kronprins Frederik, prinsesse Isabella, prins Christian og kronprinsesse Mary.  Foto: Stella Pictures
FOR PERFEKT?: Kronprinsesse Mary kritiserer for å være for perfekt. Her er hun avbildet i Sveits i 2010 sammen med kronprins Frederik, prinsesse Isabella, prins Christian og kronprinsesse Mary. Foto: Stella Pictures Vis mer

Er Mary for perfekt?

Forsker kritiserer kronprinsessen.

Publisert
SEHER.NO: Kronprinsesse Mary (40) feiret i helgen bursdag med kongelige gjester fra inn- og utland, og en rekke danske publikasjoner har i den forbindelse rost kronprinsessen opp i skyene og utnevnt henne til et naturtalent i kongelig etikette.

Nå mener likestillingsforsker Karen Sjørup ved Roskilde Universitet at Mary er et uoppnåelig ikon som gir danske kvinner mindreverdighetskompleks.

- Konflikten mellom arbeids- og familieliv er et stort dilemma i andre kvinners liv, og derfor ville det vært bra om Mary også tillot seg å vise litt sårbarhet.

Sørup mener Mary bør være mer solidarisk med sine medsøstre, og etterlyser mer ærlighet fra firebarnsmoren Mary, melder det danske nyhetsbyrået Ritzau.

Se reportasje fra Marys 40-årsfest i ukas Se og Hør!
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kongeparene sover ikke sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer