FLØRT: Ryktene svirrer om at vakre Jenna Coleman og prins Harry dater i all hemmelighet. Foto: Scanpix
FLØRT: Ryktene svirrer om at vakre Jenna Coleman og prins Harry dater i all hemmelighet. Foto: ScanpixVis mer

Er hun Harrys nye flørt?

Prinsen og «Doctor Who»-skjønnheten skal ha funnet tonen.

EKS-KJÆRESTEN: Richard Madden og Jenna skal ha gjort det slutt i april. Her er paret sammen på filmpremiere tidligere i år. Foto: Scanpix
EKS-KJÆRESTEN: Richard Madden og Jenna skal ha gjort det slutt i april. Her er paret sammen på filmpremiere tidligere i år. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I fjor ble det slutt mellom prins Harry (30) og skuespiller Cressida Bonas (26). Paret var sammen i to år før sjokknyheten om bruddet kom.

Til tross for bekreftelser fra flere hold om at de hadde gått hver sin vei, mente mange at duoen ikke nødvendigvis var ferdige med hverandre for godt.

Det spekuleres enda regelmessig i om romansen har blusset opp mellom eks-kjærestene.

Nå kan det likevel se ut til at det er lite sannhet i ryktene; Harry skal nemlig være nokså betatt av «Doctor Who»-stjernen Jenna Coleman (29).

Jenna har tidligere datet «Game of Thrones»-kjekkasen Richard Madden (som spilte Robb Stark), men forholdet tok slutt i april. DailyMail melder at bruddet var gjensidig og dramafritt.

Saken fortsetter under bildet.

Det var under en tilstelning nylig at den vakre brunetten skal ha fanget prins Harrys oppmerksomhet, og ifølge et øyevitne som har snakket med UsWeekly ble de to godt kjent:

– De var sammen hele kvelden. Harry var glad for at hun var der. De lo og virket som de likte hverandre veldig godt.

Til tross for den tydelige kjemien, forteller en annen kilde til bladet at det aldri kommer til å bli noe mer enn flørt mellom Harry og Jenna.

– De kommer ikke til å være seriøse med hverandre på grunn av timeplanene deres. De nyter bare hverandres selskap akkurat nå, sier kilden.

LES OGSÅ: Harry ønsker seg barn