<strong>FAMILIEGJENFORENING:</strong> En smilende Sarah Ferguson ble hentet i bil på flyplassen i Skottland. Så ble hun kjørt til sin tidligere svigermor, dronning Elizabeth, på slottet Balmoral. I baksetet satt døtrene Beatrice og Eugenie.  Foto: All Over Press
FAMILIEGJENFORENING: En smilende Sarah Ferguson ble hentet i bil på flyplassen i Skottland. Så ble hun kjørt til sin tidligere svigermor, dronning Elizabeth, på slottet Balmoral. I baksetet satt døtrene Beatrice og Eugenie. Foto: All Over Press Vis mer

Er dette et tegn på forlovelse?

Dronning Elizabeth inviterte «Fergie» hjem for første gang på 17 år.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hertuginne Sarah Ferguson (53) har ikke besøkt Balmoral slott siden ekteskapet med prins Andrew (53) tok slutt i 1996. Men forrige uke var «Fergie» dronning Elizabeths (87) gjest på den kongelige eiendommen i Aberdeenshire, Skottland.

Fergie og døtrene prinsesse Eugenie (23) og prinsesse Beatrice (25) kom med privatfly til Aberdeen flyplass. En ventende bil fraktet dem videre til dronningens slott.

Fergie var tydeligvis i godt humør. Hun smilte til fotografen fra sin plass i forsetet, mens døtrene satt bak.

Nå spekuleres det i om dronningens invitasjon er et tegn på at en kongelig forlovelse er på gang. De siste årene har Fergie forårsaket en rekke skandaler og falt i unåde hos kongefamilien.

- Hvorfor har dronningen endelig åpnet armene for Fergie? Mange tror det er fordi det forberedes en kunngjøring av forlovelse mellom Beatrice og kjæresten Dave Clark, skriver nettstedet Huffington Post.

Etter at lille prins George ble født 22. juli, er Beatrice den sjette i arverekken til tronen i Storbritannia. Eksperter mener timingen er perfekt for et nytt kongelig bryllup.

- Det er et bra tidspunkt for kongehuset å fokusere på en forlovelse. Beatrice har vært sammen med forretningsmannen Clark, som jobber for Richard Branson, i seks år, skriver avisa The Telegraph ifølge nettstedet mydaily.co.uk.

Beatrice og Dave ble i sin tid introdusert av prins William, som søstrene også har avlastet under graviditeten til hertuginne Kate. Den siste tiden er de paret blitt gode venner med Hollywood-stjernene Ashton Kutcher og Mila Kunis.

LES OGSÅ: Fergie stormet ut av TV-studio

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer