Er det et skjult budskap i denne videoen?

Denne videoen med kongens angivelige elskerinne, Camilla Henemark, setter fart på spekulasjonene. Se videoen.

MED KONGEN: I musikkvideoen til «Crucified» fra 1991 går svenskekongens angivelige elskerinne, Camilla Henemark, svært sakte forbi et maleri av ham (i bakgrunnen).  Foto: Fra videoen
MED KONGEN: I musikkvideoen til «Crucified» fra 1991 går svenskekongens angivelige elskerinne, Camilla Henemark, svært sakte forbi et maleri av ham (i bakgrunnen). Foto: Fra videoen Vis mer
SEHER.NO:  Boken «Carl XVI Gustaf – Den motvillige monarken» har vært en av de store snakkisene i svenske og internasjonale medier den siste uken, og kong Carl Gustaf har nå «flyktet» til Kina for å slippe unna alt mediepresset.
 
Det var i forrige uke at flere sjokkerende detaljer fra boken, som ble lagt ut for salg torsdag, ble lekket ut i pressen. Og siden da har det florert med saker om kungens angivelige sexskandaler, affærer og utagerende festing.
 
Kongen gjorde ikke situasjonen bedre, da han holdt pressekonferanse torsdag, og nektet å kommentere boken utover at han ikke hadde lest den, og at det den handler om «skjedde for lenge siden».

Carl Gustaf sa heller ingenting om de angivelige affærene han skal ha hatt utenfor sitt ekteskap med dronning Silvia, særlig det flere år lange forholdet han skal ha hatt til den svenske popstjernen Camilla Henemark (46).

Det var onsdag i forrige uke at Expressen kunne avløre identiteten til Henemark, som skal være en av flere elskerinner kongen har hatt, men den eneste som står omtalt med navn i boken.

Ifølge forfatterne Thomas Sjöberg, Deanne Rauscher og Tove Meyer skal svenskekongen og Henemark ha møttes for første gang under en privat middag på Fridhemsplan i Stockholm på slutten av 90-tallet.

Senere skal artisten ha blitt invitert på en middag i forbindelse med en privatfest på Östermalm. Etter dette møtet skal Carl Gustaf angivelig ha innledet et forhold til artisten, og romansen skal ha vart i over ett år.

Camilla slo for alvor gjennom som artist på begynnelsen av 90-tallet, da hun sang i bandet Army of Lovers.

Ironisk nok ga bandet i 1991 ut en musikkvideo til låten «Crucified», og i videoen ser man da en svært utfordrende kledd Henemark spankulere veldig sakte forbi et maleri av svenskekongen, mens hun titter forførerisk i kamera og synger «I'm crucified by my savior». 

Se musikkvideoen nederst i saken! 

Om dette var et tegn på at Henemark allerede da hadde kontakt med kongen, eller om det var et hint om at hun likte ham, vites ikke, men det kan tolkes som en litt for tilfeldig tilfeldighet.

Henemark selv har så langt latt være å kommentere boken, men lørdag fikk hun overlevert et eksemplar av den av Expressen, og fikk da for første gang mulighet til å lese kapitelet «Kurtisanen», hvor forholdet hennes til kongen står omtalt.

46-åringen har de siste dagene vært offer for et enormt mediekjør, og sier til Expressen at det hele har vært veldig ubehagelig. 
 
- Det her er ubehagelig. Det er én sak å håndtere svensk presse, de har alltid vært korrekte, men nå er vi inne på et helt annet nivå med utenlandske aviser som ikke føles helt komfortabelt, sier 46-åringen til Expressen.

Derfor har hun, i likhet med Carl Gustaf, bestemt seg for å «flykte» fra Stockholm, og har nå dratt til Norrland for å få en pause fra pressen.

- Nå har jeg ikke råd til å dra til til Kina, så jeg drar til Norrland. Jeg har enda ikke hatt tid til å lese boken som jeg fikk i ettermiddag, men jeg tar den med meg opp. Kanskje jeg leser den på flyet og så kommenterer jeg den i neste uke, sier Henemark.

Hun innrømmer imidlertid å ha vært i kontakt med de tre forfatterne bak skandaleboken.

- Jeg og tusen andre. Jeg har visst at den skulle komme ut, men jeg hadde ingen anelse om at det skulle bli et sånt sirkus. For meg er dette historie, sier hun, og avviser samtidig at hun er kilden forfatterne har brukt i kapitelet.

- Jeg behøver ingen personlig publisitet. Jeg har ikke fått en krone for denne boken, for meg er det det samme om det her kommer ut. Det er ikke jeg som har skrevet boken, sier hun.

Ifølge artisten har hun fått deler av boken opplest over telefonen.

- Alle synes synd på alle, men det er ingen som har tenkt på hvordan jeg har det. Jeg kommer antagelig til å bli Sveriges mest hatede kvinne, og det er kjempesynd på Silvia, det forstår jeg, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: - Det som er skrevet er underdrevet

Se musikkvideoen med Henemark og kungen nedenfor: