Er den kongelige fødselen i gang?

Den fødeklare hertuginnen er trolig flyttet fra foreldrenes hus.

MENS VI VENTER PÅ DEN ROYALE BABYEN: Pressen har ventet tålmodig i flere dager utenfor fødeklinikken Lindo Wing ved St Mary's Hospital i Paddington, hvor hertuginnen etter all sannsynlighet skal føde sitt første barn. Foto: All Over Press
MENS VI VENTER PÅ DEN ROYALE BABYEN: Pressen har ventet tålmodig i flere dager utenfor fødeklinikken Lindo Wing ved St Mary's Hospital i Paddington, hvor hertuginnen etter all sannsynlighet skal føde sitt første barn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Spekulasjonene rundt den royale fødselen som i disse dager er ventet å skje «når som helst» i London er mange.

Fødeklare hertuginne Kate (30), som har termin i dag fredag, har den siste tiden vært hos foreldrene sine i Bucklebury - en times kjøretur fra London.

Fredag ettermiddag kunne både @SkyNewsRoyal og @RoyalCentral, som oppdateres av fotografer og journalister på stedet, melde om at Kate og prins William (30) etter all sannsynlighet har forlatt hennes foreldres hus, og satt kursen mot London.

Twitter-oppdateringene forteller videre at de strenge sikkerhetsrutinene rundt Bucklebury har dabbet av, men at det heller ikke er blitt økt sikkerhet rundt St Mary's Hospital, Paddington, hvor hertuginnen etter all sannsynlighet skal føde. Seoghør.no gir deg oppdateringer!

LES OGSÅ: - En dag startet de bare å kysse


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer