MENS VI VENTER PÅ DEN ROYALE BABYEN: Pressen har ventet tålmodig i flere dager utenfor fødeklinikken Lindo Wing ved St Mary's Hospital i Paddington, hvor hertuginnen etter all sannsynlighet skal føde sitt første barn. Foto: All Over Press
MENS VI VENTER PÅ DEN ROYALE BABYEN: Pressen har ventet tålmodig i flere dager utenfor fødeklinikken Lindo Wing ved St Mary's Hospital i Paddington, hvor hertuginnen etter all sannsynlighet skal føde sitt første barn. Foto: All Over PressVis mer

Er den kongelige fødselen i gang?

Den fødeklare hertuginnen er trolig flyttet fra foreldrenes hus.

SEOGHØR.NO: Spekulasjonene rundt den royale fødselen som i disse dager er ventet å skje «når som helst» i London er mange.

Fødeklare hertuginne Kate (30), som har termin i dag fredag, har den siste tiden vært hos foreldrene sine i Bucklebury - en times kjøretur fra London.

Fredag ettermiddag kunne både @SkyNewsRoyal og @RoyalCentral, som oppdateres av fotografer og journalister på stedet, melde om at Kate og prins William (30) etter all sannsynlighet har forlatt hennes foreldres hus, og satt kursen mot London.

Twitter-oppdateringene forteller videre at de strenge sikkerhetsrutinene rundt Bucklebury har dabbet av, men at det heller ikke er blitt økt sikkerhet rundt St Mary's Hospital, Paddington, hvor hertuginnen etter all sannsynlighet skal føde. Det kan derfor også tenkes at Kate og William er blitt kjørt til Kensington Palace. Slottet ønsker foreløpig ikke å kommentere saken.

Kort tid etter at ryktene om at den kongelige fødselen muligens var i gang hadde begynt å svirre, lagde et lookalike-par av Kate og William hysteri utenfor fødeklinikken Lindo Wing. Men ifølge DailyMails reporter var det én ting som avslørte dem relativt raskt:
Seoghør.no gir deg oppdateringer!

LES OGSÅ: - En dag startet de bare å kysse