KLESGAL: Prinsesse Beatrice er like lidenskapelig opptatt av klær som sin mamma Sarah Ferguson, Her er de sammen på en motegalla i London. Foto: SCANPIX
KLESGAL: Prinsesse Beatrice er like lidenskapelig opptatt av klær som sin mamma Sarah Ferguson, Her er de sammen på en motegalla i London. Foto: SCANPIX Vis mer

Englands tregeste ekspeditør?

Prinsesse Beatrices arbeidsuke gikk ikke som planlagt.

SEHER.NO: Prinsesse Beatrice snobber ned og vil menge seg med oss vanlige dødlige. Derfor har hun skaffet seg jobb som selger i den eksklusive klesbutikken Selfridges.

Hennes arbeidsoppgaver gjennom de tre timer lange dagene, er å skjemme bort kundene og komme med klestips.

Men så langt har ikke alt gått etter planen.

Hatteprinsessen Beatrice, som er den femte i arverekken til den britiske tronen, blir nemlig skjemt enda mer bort, enn de hun er satt til å handle for! 

Ifølge Daily Mail, er hun ikke vant til å måtte brette opp armene. Derfor har hun like godt to assistenter som hjelper henne å plukke ut lekkert tilbehør. 

- Hun er oppservert i fullt firsprang rundt i butikken for å finne ting til kundene, men Beatrice må ha hjelp av noen som vet hva de driver med, forteller en kilde til avisa. 

Jobben blir ikke lettere av at ingen kunde får nærme seg den rødhårede prinsessen før de er blitt sikkerhetssjekket opp, ned og i mente.

At hun jobber på et populært sted som Selfridges, kunne fort gjort henne til et mål, derfor er sikkerheten betydelig oppgradert. Bodyguarden vokter hver fregne med et falkeblikk og slipper henne ikke av syne et sekund.

Men sparken får hun ikke.
 
Selfridges har nemlig ikke råd til å miste sine storshoppere av noen kunder!

Neste gang hun vil prøve seg som arbeidstaker, bør prinsessen kanskje finne seg en mindre profilert stilling...

- Klesgale Beatrice har endel forskjellige hatter gjemt i klesskapet. Se vår bildespesial under!

REIR: Hvorfor skal Beatrice, som egentlig er kjempesøt, ha et reir på hodet?
SORT OG RØDT: Et litt røffere preg denne gangen. Foto: Scanpix
EN AV MANGE: Hvor mange hatter Beatrice har, vites ikke, Foto: Scanpix
VILLE DU HATT HJELP AV HENNE?: Beatrice kunne kanskje trengt en personal shopper selv`? Foto: Scanpix
PÅ SNEI: Det minste man kan forlange av en personal shopper er stil. Det er kanskje ikke alltid prinsessens sterkeste side. Foto: Scanpix