Engelske prinsesser får festeforbud

Det britiske hoffet gjør alt for å unngå flere skandaler før prins Williams bryllup.

SLØV PRINSESSE: - De kan fortsatt gå ut til middager og arrangement på tidlig kveldstid, men det er slutt på å snuble ut av nattklubber sent på natten med sløvt på blikk. Jentene forstår forbudet, men de er ikke veldig fornøyd, sier en kilde næ Foto: All Over Press
SLØV PRINSESSE: - De kan fortsatt gå ut til middager og arrangement på tidlig kveldstid, men det er slutt på å snuble ut av nattklubber sent på natten med sløvt på blikk. Jentene forstår forbudet, men de er ikke veldig fornøyd, sier en kilde næ Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Mens deres fetter prins William (28) forbereder seg på å gifte seg med forloveden Kate Middleton (29), er de britiske prinsessene Beatrice (22) og Eugenie (20) mest opptatt av å opprettholde tittelen som Londons party-dronninger.

Nå har det britiske hoffet satt ned foten for jentenes ville liv, i frykt for at de to søstrenes fylleskandaler skal overskygge bryllupsfesten 29. april.


Kongefamiliens rådgivere skal ifølge Daily Mirror ha tatt affære da de to jentene ble observert på meget ustødige bein, på vei ut fra den nye London-nattklubben «The Box».

Nattklubben - som har mottoet «alt går an» - har blitt beryktet for sine vågale fetisj-inspirerte burlesk-show.

I tillegg til de to party-prinsessene, skal kjendiser som modellen Kate Moss og skuespillerne Keira Knightley og Sienna Miller i løpet av kort tid blitt stamgjester.

Inne i lokalet skal jentene også ha møtt Williams bror prins Harry (26).

Etter at de fikk vite om hva slags type klubb det dreide seg om, sørget rådgiverne til kongefamilien for at Beatrice og Eugenie fikk forbud mot å besøke noen nattklubber, til prins Williams bryllup er overstått.

- De kan fortsatt gå ut til middager og arrangement på tidlig kveldstid, men det er slutt på å snuble ut av nattklubber sent på natten med sløvt på blikk. Jentene forstår forbudet, men de er ikke veldig fornøyd, sier en kilde nær kongefamilien til Daily Mirror.

De to søsterene er imidlertid ikke de eneste i kongefamilien som truer med å kaste skygge over prinse-bryllupet.

Jentenes far, prins Andrew (51) høstet tidligere denne måneden kritikk for sitt vennskap med en forretningsmann, som tidligere er straffedømt for å ha hatt sex med mindreårige jenter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er Kate Middletons kjole