Prinsesse Adrienne:

Endret Instagram-innlegg etter «tabbe»

Prinsesse Madeleine delte hyllest til datteren, men gjorde raskt forandring i teksten.

BURSDAGSBARN: Prinsesse Madeleine med prinsesse Adrienne i 2018. I dag fyller den lille jenta fire år. Foto: Utrecht Robin/Action Press/REX/NTB
BURSDAGSBARN: Prinsesse Madeleine med prinsesse Adrienne i 2018. I dag fyller den lille jenta fire år. Foto: Utrecht Robin/Action Press/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag, onsdag, er det fire år siden prinsesse Madeleine av Sverige (39) og Chris O'Neill (47) ble foreldre for tredje gang, da prinsesse Adrienne kom til verden.

Ekteparet, som giftet seg i 2013, har også barna prinsesse Leonore (8) og prins Nicolas (6) sammen.

Hylles av mamma

Adrienne kom til verden på Danderyds Sjukhus i Danderyd i Sverige, til tross for at familien på fem til vanlig er bosatt i Florida. Den lille prinsessen ble døpt 8. juni samme år, og dåpen fant sted i Drottningholms slottskyrka i Stockholm.

Når hun i dag fyller fire år feires hun trolig med brask og bram. Moren, prinsesse Madeleine har i hvert fall delt en varm hyllest til bursdagsbarnet i sosiale medier.

- JEG STREVER: Hennes Kongelige Høyhet prinsesse Madeleine røpet hos «Skavlan» at hun aldri har vent seg til å være i oppmerksomhetens sentrum. - Jeg strever med det, sier svenskeprinsessen. Video: NRK Vis mer

«Gratulerer med fireårsdagen til vår skjønne Adrienne. Du er den yngste, men likevel står du støtt på dine egne bein. Du er smart, omsorgsfull og full av liv. Leonore, Nicolas, mamma og pappa elsker deg alle veldig mye», skriver den stolte moren.

Endret innlegget

Svensk Damtidning kan imidlertid røpe at Maddes innlegg så litt annerledes ut da det først ble delt med hennes 300 000 følgere.

Ifølge den svenske avisa skrev hun nemlig «Nono, Coco, mamma og pappa elsker deg så mye» til å begynne med. De to første navnene er imidlertid nå byttet ut med Leonore og Nicolas.

Om dette er fordi hun ikke ønsket å avsløre barnas kallenavn likevel, vites ikke. Det vites heller ikke hvorfor hun gjorde endringen som den svenske avisa beskriver.

Detaljene bak navnet

Prinsesse Adrienne kom som nevnt til verden for fire år siden. Den gang fikk hun det fulle navnet Adrienne Josephine Alice, og tittelen prinsesse av Sverige og hertuginne av Blekinge.

Ved hennes navnevalg skal mormor dronning Silvia (78) ha spilt en stor rolle. Ifølge Svensk Damtidning skal dronningen ha likt navnet over flere års tid, og hun hadde faktisk planer om å døpe sin egen datter, prinsesse Madeleine, til Adrienne da hun ble født.

UVANLIG: Prinsesse Madeleine og familien er tilbake i Sverige, og viser seg fra en sjelden side i forbindelse med en svensk juletre-tradisjon. Video: Swedish Press Agency Vis mer

Mellomnavnet Alice er gitt prinsessen etter Silvias mor, Alice Sommerlath, og Josephine kommer ifølge det svenske hoffet fra Chris' farmor, Josephine Cesario.

LES OGSÅ: Lekket video splitter danskene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer