ENDRET TRE GANGER: "Det er nå helt klart at prinsesse Märtha Louise og Ari Behn skal skilles" ble byttet ut med "Skal prinsesse Märtha Louise og Ari Behn skilles?" og etter at Seher.no tok kontakt til "Skal prinsesse Märtha Louise og Ari Behn skilles? Foto: STELLA PICTURES
ENDRET TRE GANGER: "Det er nå helt klart at prinsesse Märtha Louise og Ari Behn skal skilles" ble byttet ut med "Skal prinsesse Märtha Louise og Ari Behn skilles?" og etter at Seher.no tok kontakt til "Skal prinsesse Märtha Louise og Ari Behn skilles? Foto: STELLA PICTURESVis mer

Endret blogg etter Ari-hets

Svensk journalist hevdet det gikk mot skilsmisse for Märtha og Ari. Men nå modererer hun seg...

SEHER.NO: Stormen rundt prinsesse Märtha Louise og Ari Behn vil - slik det ser ut - ingen ende ta. Nå fortsetter debatten i Sverige, der journalisten Åsa Bönnelyche mandag brukte svært kraftige ord i sin egen blogg på svenskdamtidning.se.

Under tittelen "Snart skilt prinsesse søker ny mann" skrev Bönnelyche blant annet følgende:

"Her er det seneste fyllebildet - som sier en hel del om kongelige ekteskapet. Det er nå helt klart at prinsesse Märtha Louise og Ari Behn skal skilles. For hvem vil vel ha en slik mann, som på nattestid står og henger med andres kvinner?".

Hun avsluttet bloggen med:
"En redelig kar til prinsesse Märtha Loise søkes."

- Kan ikke holde på slik
Som utgangspunkt for teksten bruker hun  et bilde - der man ser Behn avbildet sammen med kjendisfotograf Per Heimly, Her og Nå-journalist Maren Wilberg Rostad og Aris bror, Espen Bjørshol. Bildet ble tatt på utestedet Barbeint i Oslo torsdag kveld.

Til Seher.no forklarer Bönnelyche at hun fortsatt står ved det hun har skrevet.

- Dette er min oppfatning - det er hva jeg tror. Etter min mening kan han ikke holde på slik. Men ærlig talt jeg vet ikke - jeg håper i hvert fall at ekteskapet holder.

Det som i hvert er sikkert er at den svenske journalisten har vært inne og redigert i sin egen blogg etter at den først kom på trykk, dette innrømmer hun også overfor Seher.no. 

Først ble formuleringen "Det er nå helt klart at prinsesse Märtha Louise og Ari Behn skal skilles" byttet ut med "Skal prinsesse Märtha Louise og Ari Behn skilles?" og seinere etter at Seher.no tok kontakt om saken ble den igjen endret til "Skal prinsesse Märtha Louise og Ari Behn skilles? Det kan godt skje, men jeg håper ikke det blir slik".

- Det var ikke min mening å opprøre hele Norge med mitt blogginnlegg på "Åsas kongelige europa", sier hun til Seher.no.

- Ta deg av familien!
Bönnelyche har selv intervjuet Ari Behn én gang, og har ifølge henne selv "et godt og profesjonelt forhold til ham". Og skal man tro det hun sier, ønsker hun ingen konflikt med den norske prinsessen og hennes mann.

- Nei, jeg ønsker ingen konflikter - og ønsker dem lykke til videre. Det er bare slik at jeg kjenner på meg når noe er i ferd med å skje - der kanskje ikke alt er hundre prosent som det skal være. Hvorfor skal Ari klemme den blondinen, når han vet at det er en fotograf til stede? spør hun, før hun fortsetter:

- Jeg må si at jeg undrer når jeg ser slike bilder. Hvis jeg skal gi ham et råd, må det være at han bør ta seg av sin familie.

Nylig uttalte den svenske journalisten i en enquete at prinsesse Märtha Louise av Norge var hennes favorittprinsesse. Hun har også uttrykt sin store begeistring for Ari Behn. Overfor Seher.no understreker hun at folk ikke må tro at hun sitter på informasjon om en eventuell skilsmisse.

- Dette er som sagt helt og holdent min mening. For det ser ikke bra ut når han tross alt er gift med en prinsesse! Jeg aner at det knaker litt, men det gjør det vel kanskje i alle ekteskap, sier Åsa Bönnelyche.

- Helt ut av luften
Se og Hørs hoffreporter, Kjell Arne Totland, blir oppgitt når han hører om blogginnlegget på den svenske nettsiden.

 - Dette vet jeg nesten ikke om jeg vil kommentere engang. Den svenske reporterens påstander er selvsagt grepet helt ut av luften – og må jo stå helt og holdent for hennes regning. Og man må huske på at de kommer i en blogg – og ikke i en vanlig artikkel i bladet eller på nettsiden, sier Totland til Seher.no, som ikke helt klarer å se alvorlig på påstandene.

- Det virker kanskje mest som reporteren gir uttrykk for sin egen skuffelse og frustrasjon.

Ari Behns egen talsperon, Inez Andersson, er overfor Seher.no ikke spesielt snakkesalig etter å ha sett den nevnte bloggen.

- Det finnes media av slikt kaliber i alle vestlige land, er det eneste Andersson vil si.

Heller ikke slottet ønsker å kommentere saken.

Har du et kjendistips? Tips oss på her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kjetteri av dattera til en konge