Endelig viser hun gravidmagen

Fyrstinne Charlene strålte side om side med ektemannen i Monaco.

Publisert

SEOGHØR.NO: Alle rojalister verden over klappet i hendene da den etterlengtede nyheten om at fyrstinne Charlene (36) av Monaco venter barn ble offentliggjort i slutten av mai.

Den tidligere svømmeren, som er født i Zimbabwe i den sørlige delen av Afrika, er rundt fire måneder på vei, og gravidkulen har naturlig nok latt vente på seg.

Men da hun fredag denne uken var med ektemannen, fyrst Albert (56) på åpningen av Monaco Yacht Club, klarte hun ikke å skjule den voksende babymagen - til tross for at hun hadde kledd seg i en løssittende hvit kjole.

De vordende foreldrene så svært forelsket ut, og den 20 år eldre fyrsten la flere ganger armen ømt rundt sin gravide kone.

FLOTT: Charlene gjør som mange av sine gravide medprinsesser - og velger å beholde hælene på under svangerskapet. Foto: Stella Pictures
FLOTT: Charlene gjør som mange av sine gravide medprinsesser - og velger å beholde hælene på under svangerskapet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dette blir parets første barn, og den første i arverekken til fyrstetronen, til tross for at Albert er far til Jazmin Grace Rotolo (22) og Alexandre Coste (11) fra før. Barna ble født utenfor ekteskap, og har dermed aldri hatt arverett på fyrstetronen.

Albert og Charlene giftet seg i begynnelsen av juli 2011.

Mange har grublet over hvorfor ekteparet ikke har fått barn før, og om det har vært problemer i ekteskapet, men det har fyrstinnen avvist i et intervju som sto på trykk i Vanity Fair tidligere i år:

- Som par har vi vært gjennom mange vanskelige stunder og forandringer i våre personlige liv, men disse utfordringene har brakt oss sammen. Jeg har en grenseløs tillit til vår kjærlighet. Albert er min ektemann, men også min beste venn. Han har hjulpet meg å overkomme hindringer som har virket uoverkommelige.

Til Sunday World har hun også fortalt at det aldri hadde vært aktuelt for henne å få barn tidlig i ekteskapet:

- Jeg tror jeg trengte litt tid til å slå meg til ro og blir kjent. Jeg legger ikke noe press på meg selv. Barna kommer. Om det skjer, så skjer det.

Og heldigvis for fyrstefamilien er babynyheten en realitet.

BRYLLUPSLYKKE: Prins Albert og den tidligere toppsvømmeren Charlene Wittstock giftet seg i Monaco i 2011. Først i en borgerlig seremoni, så i en storslått religiøs seremoni. Foto: Stella Pictures
BRYLLUPSLYKKE: Prins Albert og den tidligere toppsvømmeren Charlene Wittstock giftet seg i Monaco i 2011. Først i en borgerlig seremoni, så i en storslått religiøs seremoni. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Charlenes 31 måneder med babypress

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer