Prinsesse Sofia:

Endelig viser hun frem babymagen

- Jeg har en sterk følelse av at det er en jente.

BABY PÅ VEI: Prinsesse Sofia viser nå frem sin voksende mage etter at graviditeten ble avslørt før jul. Her er hun avbildet med ektemannen prins Carl Philip i Sverige i oktober i fjor. Foto: Fredrik Sandberg/TT News Agency via AP/NTB
BABY PÅ VEI: Prinsesse Sofia viser nå frem sin voksende mage etter at graviditeten ble avslørt før jul. Her er hun avbildet med ektemannen prins Carl Philip i Sverige i oktober i fjor. Foto: Fredrik Sandberg/TT News Agency via AP/NTB Vis mer
Publisert

I desember kom den hyggelige nyheten om at prins Carl Philip (41) og prinsesse Sofia (36) skal bli foreldre igjen.

- Vi er glade og forventningsfulle, og ser frem til å ønske vårt tredje barn velkommen - et søsken til prins Alexander og prins Gabriel. Et nytt lite medlem i vår familie, avslørte ekteparet i en pressemelding fra det svenske kongehuset den 11. desember.

Fra før har duoen altså sønnene prins Alexander (4) og prins Gabriel (3).

Fikk påvist corona

Prinsessens termin er i månedsskiftet mars-april, og fødselen begynner dermed å nærme seg med stormskritt.

Torsdag deler det svenske prinseparet et bilde av Sofia på Instagram hvor hun endelig viser frem babymagen.

Bildet er tatt i forbindelse med et besøk på Sophiahemmets Mandometerklinik. Dette er en poliklinisk døgnomsorgsklinikk hvor personer med spiseforstyrrelser blir behandlet, skriver prinsessen i innlegget.

Der snakket hun med pasienter som delte historiene sine, og prinsesse Sofia sier at hun har vært spesielt interessert i å få vite hvordan de har det i en tid hvor besøksforbud og isolering kan ha en effekt på behandlingsprosessen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer