FORKLARTE: Fyrst Albert har deltatt på den tradisjonsrike påskeprosesjonen utenfor slottet i Monaco en rekke ganger, og guidet sin kone Charlene under festlighetene.  Foto: NTB Scanpix
FORKLARTE: Fyrst Albert har deltatt på den tradisjonsrike påskeprosesjonen utenfor slottet i Monaco en rekke ganger, og guidet sin kone Charlene under festlighetene. Foto: NTB ScanpixVis mer

Endelig viser de seg sammen igjen

Fyrsteparet overvar tradisjonsrik påskeprosesjon.

SEOGHØR.NO: Fyrst Albert (57) og hans 20 år yngre kone Charlene (37) har ikke vært på offisielt oppdrag sammen siden januar, da de feiret St. Devotes-dagen i Monaco 27. januar.

Etter planen skulle ekteparet ha deltatt på det tradisjonsrike Roseballet i slutten av mars, men Charlene måtte avlyse årets ball på kort varsel, ettersom de to tvillingbarna Gabriella og Jacques var blitt syke.

Men påskeaften sto endelig Charlene og Albert side om side igjen, til ellevill jubel fra monegaskerne, da de beskuet den årlige påskeprosesjon fra slottsbalkongen.

LYSTE OPP: Charlene og Albert fikk med seg påskeprosesjonen fra slottsbalkongen i Monaco påskeaften. Foto: NTB Scanpix
LYSTE OPP: Charlene og Albert fikk med seg påskeprosesjonen fra slottsbalkongen i Monaco påskeaften. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ekteparet, som giftet seg i juli 2011, holdt hender gjennom store deler av prosesjon, og Albert benyttet anledningen til å guide sin kone gjennom festlighetene.

Tvillingene døpes i mai

I desember i fjor ble Charlene og Albert foreldre til tvillingene Gabriella og Jacques, og 10. mai er det duket for royal fest i Monaco, når de to barna skal døpes i Monaco.

Tvillingbarnas hele og fulle navn er Gabriella Thérèse Marie og Jacques Honoré Rainier. 

MATCHER HVERANDRE: Ekteparet har vært gift siden 2011, og i desember i fjor ble de foreldre for første gang. Dette er altså første påskehøytid de to feirer med Gabriella og Jacques. Foto: NTB Scanpix
MATCHER HVERANDRE: Ekteparet har vært gift siden 2011, og i desember i fjor ble de foreldre for første gang. Dette er altså første påskehøytid de to feirer med Gabriella og Jacques. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Monacos grunnlov ble guttebarnet arving til fyrstedømmet, selv om prinsessen kom først ut av mors mage. Lille Gabriella er nummer to etter sin bror.

Den stolte tobarnsmoren har tidligere uttalt til franske Paris Match at hun er hodestups forelsket i sine to små:

- I begynnelsen var jeg glad for å høre at de gråt. Jeg var selvfølgelig litt overveldet av følelser. Hvert sekund sammen med dem er magisk, og jeg ser frem mot å tilbringe mer tid i deres nærvær. Å se dem vokse er fantastisk. Det forandrer liv for alltid.

LES OGSÅ: Alle stirret på Charlenes mage

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.