Endelig tilbake i Kates armer

Etter seks uker i fra hverandre, er endelig William tilbake i Kates armer.

<strong>HJEM FRA OPPDRAG:</strong> Prins William er tilbake fra Falklandsøyene.  Foto: All over press
HJEM FRA OPPDRAG: Prins William er tilbake fra Falklandsøyene. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mens prins William (29) har vært utstasjonert på Falklandsøyene som helikopterpilot, har hertuginne Kate (30) jobbet som aldri før.

Hun er vant med å alltid ha prinsen ved sin side, men de siste seks ukene har hun isteden hatt med seg svigerfar prins Charles (63), svigerbestemor dronning Elizabeth (85) og stemor hertuginne Camilla (64) på jobb.

Og tidligere denne uken holdt hun sin aller første offentlige tale, uten sin kjære mann som nærmeste støtte. Men han satt sikkert spent og fulgte med på nettet…


Kate har taklet det hele med bravur, og ifølge britiske fotografer som Se og Hør har snakket med, har hun nesten virket friere uten William.

Men hertuginnen har ikke lagt skjul på at hun har savnet sin bedre halvdel. Da hun var på jobb sammen med Dronningen, skal hun ha fortalt de fremmøte at hun savnet Will veldig, men at hun ble godt tatt vare på av resten av familien.

Nå kan imidlertid Kate pustet lettet ut. Onsdag morgen fløy William hjem til Storbritannia fra Falklandsøyene, og nå er de enedelig gjenforent i hjemmet i Kensington Palace.

Paret har ingen offentlige plikter på programmet den nærmeste tiden, og skal nok benytte tiden til å ta igjen det tapte.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer