Endelig tid til barna

Ferien er viktigere enn noen gang for den nederlandske kongefamilien.

FERIETID: Dronning Maxima og kong Willem-Alexander stråler av ferielykke. Endelig har de tid til familien! Foto: action press/All Over Press
FERIETID: Dronning Maxima og kong Willem-Alexander stråler av ferielykke. Endelig har de tid til familien! Foto: action press/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere flotte bilder nederst i saken! 

SEOGHØR.NO: Det har vært en særdeles hektisk vår for Maxima (42) og Willem- Alexander (46) etter at de ble Nederlands nye konge og dronning 30. april. De har både reist rundt i sitt eget land for å hilse folket som kongepar, samt vært på introduksjonsbesøk i en rekke andre land.

Maxima har også besøkt Norge i forbindelse med Financial Action Task Forces rundebordskonferanse på Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Men etter tre hektiske måneder med representasjonsoppgaver har kongeparet nå endelig tid til det som betyr aller mest, nemlig barna! Det nederlandske kongeparet har tatt seg en velfortjent sommerferie med døtrene kronprinsesse Catharina-Amalia (9), prinsesse Alexia (8) og prinsesse Ariane (6). Se de fantastiske feriebildene i bildekarusellen!

Bildene er tatt hjemme i Villa Eikenhorst, men trolig ferierer paret også i sitt feriehus i Hellas. Og kanskje tar mamma Maxima med sine tre døtre til hjemlandet Argentina før sommerferien er omme?

Men selv om tid med barna har vært første prioritet i ferien, tok også Maxima og Willem-Alexander seg tid til  feire 40-årsdagen til sin gode venn, kronprins Haakon. Da den norske kronprinsen ble feiret med festival på Skaugum 20. og 21. juli, var de på plass sammen med en rekke andre gjester!

LES OGSÅ: Slik er Nederlands nye dronning


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer