Endelig snakker hun

Hertuginne Kate skal nå holde sin første tale.

TALEDEBUT: Hertuginne Kate får snart sin debut som taler.  Foto: All Over Press
TALEDEBUT: Hertuginne Kate får snart sin debut som taler. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hertuginne Kate (30) skal 19. mars holde sin aller første offentlig tale. Den historiske hendelsen skjer under åpningen av «East Anglia's Children's Hospices» i Ipswich.

Senteret er drevet av «Treehouse Appeal», en av hertuginnens hjertesaker som hun er sterkt engasjert i.

Hertuginnen skal også plante et tre i bakhagen av senteret.

Prins William (29) og resten av kongefamilien har lang erfaring med å holde offentlige taler, og Kate vill helt sikkert få gode råd både fra ektemannen William og resten av kongefamilien.

Det knytter seg store forventninger til Kates tale – og royalister i England har allerede begynt å glede seg til den store dagen i mars, som selvsagt vil bli kringkastet direkte på flere britiske TV-kanaler.


Forrige uke representerte Kate sammen med hertuginne Camilla (64) og dronning Elizabeth (85) – og det var første gang de tre generasjonene var på jobb sammen. Og Kate plukket garantert opp noen tips fra de erfarne damene…

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Pippa sørget for Dæhlie-reklame

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer