SAKTE FRAMGANG: Det tok seks år før paret mer eller mindre offisielt flyttet sammen. Foto: Stella Pictures
SAKTE FRAMGANG: Det tok seks år før paret mer eller mindre offisielt flyttet sammen. Foto: Stella PicturesVis mer

Endelig samboere

Daniel får adresse på Drottningholm.

SEHER.NO: Den 12 juni sendte Daniel Westling melding om adresseendring- til Drottningholm!

Han og Kronprinsesse Victoria har vært kjærester i snart seks år, og paret skal lenge ha bodd sammen, uoffisielt. Men nå gir altså Daniel opp leiligheten sin i Banérgatan i sentrum av Stockholm, og det er slutt på hemmelighetskremmeriet.

Får tjenerboligen 
Dermed er han et langt skritt nærmere å bli den framtidige dronningens gemal, og er uansett en av få som kan si at han har bodd på slottet. Eller i hvert fall hatt adresse der. For Daniels nye adresse hører til en 61 kvadratmeters toroms i et vakkert rødt trehus med hvite vindusrammer og lun hage, skriver Aftonposten.

Det var en gang en tjenerbolig til slottets kongelige beboere, men nå vil den snart huse Sveriges kanskje første Dronninggemal. 1 juli overtar han leiligheten, og det for kun 4 868 svenske kroner i leie til kongefamilien. 

For liten 
- Alle vet at Victoria og Daniel i prinsipp har vært samboere over en lengre tid. Forskjellen nå er at han offentlig får denne adressen og det blir mer offisielt at de er samboere, sier kongeeksperten Herman Lindquist til avisen.

Men Victoria vil ikke flytte med sin kjære til den gamle tjenerboligen.

- Leiligheten er for liten for Victoria, hun bor i en fløy på slottet. Daniel har i lengre tid bodd med henne når hun har vært hjemme. Så de kommer til å fortsette med det nå også, tror Lindquist.

Men rent praktisk og økonomisk blir det langt lettere for den personlige treneren Daniel framover.
Sikret fremtiden
Også om det skulle bli slutt mellom dem, vil han fortsatt kunne bo på slottet. Leiekontrakten er dog noe tilpasset situasjonen. Han kan bli kastet ut etter tre måneders oppsigelsestid hvis noen i kongefamilien trenger leiligheten, men isåfall skal han bli tilbudt en like stor leilighet i nærheten.

Hoffet nekter imidlertidig for at Daniels nye adresse innebærer at paret nå blir samboere.
- Nei, Drottningholm er stort, han skal ikke bo på slottet men i nærheten, forteller informasjonssjef Nina Eldh.

LES OGSÅ: Gratulerte eksen med baby