Fyrstinne Charlene:

Endelig hjemme

Fyrstinne Charlene har den siste tida vært borte på grunn av sykdom.

GLADNYHET: Fyrstinne Charlene har endelig fått reise hjem. Foto: Shutterstock/NTB
GLADNYHET: Fyrstinne Charlene har endelig fått reise hjem. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld opplyser kongehuset i Monaco at fyrstinne Charlene (44) endelig er hjemme igjen. Det skriver blant andre People.

Situasjonen rundt fyrstinnen har vært uviss helt siden hun i fjor ble innlagt i Sør-Afrika, der hun ble operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon.

Siden har hun tilbrakt minimalt med tid med familien hjemme i Monaco, hvor hun til vanlig er bosatt med ektemannen fyrst Albert (63) og deres felles tvillinger Gabriella og Jacques (7).

Nå er imidlertid familien endelig samlet igjen, opplyser kongehuset.

I pressemeldingen kommer det videre fram at Charlene vil fortsette sin rekonvalesens, eller hvileperiode før hun begynner å jobbe igjen, hjemme sammen med ektemannen og barna.

Gladnyhet

Så seint som i slutten av februar kunne Albert dele en gladnyhet om kona.

- Fyrstinne Charlene har det mye bedre nå, og jeg håper hun vil være tilbake i fyrstedømmet veldig snart, sa Albert da til avisa Monaco-Main, gjengitt av People.

Tobarnsmora ble innlagt på et behandlingssenter i november i fjor, bare få dager etter at hun kom tilbake til fyrstedømmet etter å ha vært borte i ti måneder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.