Prins Albert og fyrstinne Charlene:

Endelig gjenforent: - Så glad

Fyrsteparet har tilbrakt mange uker fra hverandre den siste tiden.

SAMMEN IGJEN: Fyrstinne Charlene har som kjent vært borte fra familien i mange måneder. Nå er de endelig gjenforent igjen. Foto: Skjermdump fra Instagram
SAMMEN IGJEN: Fyrstinne Charlene har som kjent vært borte fra familien i mange måneder. Nå er de endelig gjenforent igjen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste fire månedene har fyrstinne Charlene av Monaco (43) vært borte fra ektemannen prins Albert (63) og parets to tvillinger, Gabriella og Jacques (6).

Tidligere har det blitt kjent at hun har vært «fanget» i hjemlandet Sør-Afrika grunnet en infeksjon i øre, nese, hals-regionen som har forhindret henne i å reise hjem til familien.

Fyrstinnen har vært ærlig om at det har vært en utfordrende tid, men nå kan de endelig glede seg over å være sammen igjen. Det bekrefter Charlene selv på Instagram med flere bilder av seg selv og familien.

«Jeg er så glad over å ha familien min sammen med meg», skriver hun til bildene.

Tvillingmoren kan riktignok også avsløre at lille Gabrielle har tatt seg en runde med saksen og gitt seg selv en ny frisyre.

«Gabriella bestemte seg for å gi seg selv en hårklipp. Beklager min Bella, jeg gjorde mitt beste for å fikse det», skriver hun spøkefullt under bildene.

Det er imidlertid ikke kjent om fyrstinnen har fått reise hjem til familien, eller om de er på besøk hos henne. Det er likevel ingen tvil om at de fire er glade for å se hverandre igjen.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

Rykter

Fyrst Albert og tvillingene reiste også for å besøke Charlene i starten av juni, etter at flere rykter om ekteskapet deres begynte å versere.

Fyrstinnens fravær sørget nemlig for å helle vann på ryktemøllen om det hele dreier som at ekteskapet med fyrst Albert henger i en tynn tråd. Det stemmer ikke - i hvert fall hvis vi skal tro Charlene selv.

Nylig fortalte hun at det har vært tøft å lese ryktene om sitt eget ekteskap.

- Det har vært en svært vanskelig tid for meg. Jeg savner min mann og mine barn utrolig mye. Det som har vært tyngst, som legeteamet sa, var at jeg ikke fikk reise hjem til vår ti års bryllupsfeiring, fortalte Charlene i et intervju med Channel24, gjengitt av Billedbladet.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

- Fyrst Albert er min klippe, min styrke og uten hans kjærlighet og støtte ville jeg ikke ha kommet meg gjennom disse smertefulle månedene, fortsatte hun.

Tidligere denne måneden måtte Charlene gjennom nok en omfattende operasjon. I ettertid forsikret ektemannen folket om at det gikk bra med henne.

- Operasjonen var vellykket. Fyrstinne Charlene hviler seg, og vi sender henne kjærlige tanker, sa fyrst Albert til People.

LES OGSÅ: Fyrstefamiliens ville luksusliv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer