Dronning Silvia 75 år:

Endelig er «hele» familien samlet igjen

Prinsesse Madeleine er tilbake i Sverige for å feire mamma, men ikke alle var på plass da markeringen startet.

SAMLET IGJEN: Den svenske kongefamilien sparker i gang dronningens bursdagsfeiring i dag, tirsdag. Prinsesse Madeleine og ektemannen har kommet hele veien fra Florida. Foto: NTB Scanpix
SAMLET IGJEN: Den svenske kongefamilien sparker i gang dronningens bursdagsfeiring i dag, tirsdag. Prinsesse Madeleine og ektemannen har kommet hele veien fra Florida. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lille julaften fyller dronning Silvia av Sverige 75 år, og i den anledning er hele familien samlet i Stockholm, inkludert prinsesse Madeleine (36) og ektemannen Chris O'Neill (44), som til vanlig er bosatt i solfylte Florida.

Selv om den store dagen ikke er før på søndag, ble feiringen sparket i gang allerede tirsdag med et seminar i Oskarsteatern i den svenske hovedstaden - der dronningen hylles for sine mange engasjementer i ulike stiftelser, ifølge Expressen.

Det var forrige uke det ble kjent at Madeleine og Chris ville ta med seg sine tre barn, Leonore (4), Nicolas (3) og Adrienne (9 md.) hjem til Sverige.

- Prinsessen kommer hjem den 18. desember, fortalte informasjonssjef ved hoffet, Margareta Thorgren, til avisen da hjemreisen ble kjent.

Rett fra flyplassen

Med andre ord kan det se ut til at Madeleine og Chris kom nærmest rett fra flyplassen til feiringen, ettersom de ankom Sverige tidligere i dag.

Madeleine har ikke vært i Sverige siden det i august ble kjent at familien på fem skulle pakke koffertene og sette kursen mot USA. Det skapte blant annet overskrifter da det ble kjent at hun ikke hadde planer om å delta på Nobelfesten i Stockholm - der hennes søster, kronprinsesse Victoria (41), for øvrig stjal showet.

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/1 mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd
år
799 kr/år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer