- En tragisk ulykke

Etterforskere hevder Dodi og Diana ikke ble drept.

SKULLE FRI?: Dodi hadde kjøpt en ring ulykkesdagen, men etterforskere hevder Diana aldri så denne. Foto: AP
SKULLE FRI?: Dodi hadde kjøpt en ring ulykkesdagen, men etterforskere hevder Diana aldri så denne. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Rapporten om prinsesse Diana og Dodi al-Fayeds død, som legges frem under en direktesendt pressekonferanse i London i dag, konkluderer med at paret ikke ble drept. Mesteparten av det som legges frem har du tidligere kunnet lese her på seher.no. Nå blir avsløringene offisielt bekreftet.

DODI SKULLE FRI: Les mer!SJÅFØREN VAR FULL: Les mer!Dodi al-Fayeds far, Harrods-eieren Mohamed al-Fayed, har hevdet hardnakket at hans sønn og prinsessen ble drept, men ifølge etterforskere er det snakk om en tragisk ulykke. Paparazzi-fotografene fikk av mange skylden for ulykken. Men den offisielle etterfoskningen viser at ingenting peker i den retningen. Derimot slås det fast at sjåføren var full - og kjørte det dobbelte av fartsgrensen. En dødelig kombinasjon!

- Vi har gått inn i denne granskingen med et åpent sinn for å etterforske de ekstremt alvorlige beskyldninger om drap, som Mohamed al-Fayed har fremsatt, sier Londons tidligere politimester John Stevens ifølge VG Nett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer