Prinsesse Madeleine:

- En stor kontrast til søsteren

Prinsesse Madeleine har ikke spart på kronene.

DYR SMAK: Prinsesse Madeleine er kjent for sin eksklusive smak når det gjelder klær. Foto: Shutterstock/ NTB
DYR SMAK: Prinsesse Madeleine er kjent for sin eksklusive smak når det gjelder klær. Foto: Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var allerede i juni at prinsesse Madeleine (40) og hennes kongelige familie ringte inn den svenske sommeren, men i mellomtiden har hun likevel vært på reisefot i forbindelse med jobb.

Torsdag forrige uke besøkte nemlig prinsessen den tyske byen Frankfurt for å medvirke på et event hos stiftelsen Childhood, som ble grunnlagt av dronning Silvia (78) i 1999 i et forsøk på å nå og støtte barn i fare rundt om i verden.

Vekket oppsikt

Under besøket var det riktignok Madeleines eksklusive antrekk som vekket mest oppsikt. I kjent stil bærer hun vanligvis plagg i en høyere prisklasse, og er ikke fremmed for pynte seg litt ekstra.

Den svenske prinsessen hadde gått for et fargerikt antrekk, og dukket opp i en rosamønstret sommerkjole som hun matchet med en rosa jakke. Hun har også denne gangen, i likhet med tidligere, slått på stortromma hva gjelder prisen på antrekket.

Nå har nettstedet UFO No More, som skriver om kongelig mote, tatt et nærmere blikk på prinsesssens dyre antrekk, og laget en liste over hvilke klesmerker hun hadde gått for denne gangen.

Den sommerlige blomsterkjolen kommer fra merket Misa Los Angeles og koster nærmere 6000 kroner. Skoene hun har matchet antrekket med er fra Chloé og koster omtrent like mye som kjolen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer