Prinsesse Madeleine:

- En stor kontrast til søsteren

Prinsesse Madeleine har ikke spart på kronene.

DYR SMAK: Prinsesse Madeleine er kjent for sin eksklusive smak når det gjelder klær. Foto: Shutterstock/ NTB
DYR SMAK: Prinsesse Madeleine er kjent for sin eksklusive smak når det gjelder klær. Foto: Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var allerede i juni at prinsesse Madeleine (40) og hennes kongelige familie ringte inn den svenske sommeren, men i mellomtiden har hun likevel vært på reisefot i forbindelse med jobb.

Torsdag forrige uke besøkte nemlig prinsessen den tyske byen Frankfurt for å medvirke på et event hos stiftelsen Childhood, som ble grunnlagt av dronning Silvia (78) i 1999 i et forsøk på å nå og støtte barn i fare rundt om i verden.

BLEMME PÅ DIREKTEN:Prinsesse Madeleine var på besøk i hjemlandet Sverige. Under et intervju av åpningen går det litt i ball for prinsessen. Video: Pelle T Nilsson. Vis mer

Vekket oppsikt

Under besøket var det riktignok Madeleines eksklusive antrekk som vekket mest oppsikt. I kjent stil bærer hun vanligvis plagg i en høyere prisklasse, og er ikke fremmed for pynte seg litt ekstra.

Den svenske prinsessen hadde gått for et fargerikt antrekk, og dukket opp i en rosamønstret sommerkjole som hun matchet med en rosa jakke. Hun har også denne gangen, i likhet med tidligere, slått på stortromma hva gjelder prisen på antrekket.

Nå har nettstedet UFO No More, som skriver om kongelig mote, tatt et nærmere blikk på prinsesssens dyre antrekk, og laget en liste over hvilke klesmerker hun hadde gått for denne gangen.

Den sommerlige blomsterkjolen kommer fra merket Misa Los Angeles og koster nærmere 6000 kroner. Skoene hun har matchet antrekket med er fra Chloé og koster omtrent like mye som kjolen.

Prinsesse Madeleine hadde på seg en rosa jakke på seg som er designet av Veronica Beard, som er verdt i overkant av 6000 kroner. Hun stylet også antrekket med en rosa veske fra luksuriøse Valentino, som koster over 12 000 kroner.

UVANLIG: Prinsesse Madeleine og familien er tilbake i Sverige, og viser seg fra en sjelden side i forbindelse med en svensk juletre-tradisjon. Video: Swedish Press Agency Vis mer

Det er tydelig at prinsessen ikke har spart på kronene, og hadde på seg et Cartier-armbånd til en svimlende prislapp på 113 000 kroner, i tillegg til en eksklusiv klokke fra Rolex Daytona.

Ifølge urmakere som Expressen tidligere har snakket med, er Madeleines klokke trolig produsert mellom 1989 og 2000. Verdien er i dag er estimert til rundt 70 000 kroner.

- Svindyrt antrekk

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, er ikke overrasket over det dyre klesvalget til prinsessen.

- Prinsesse Madeleine er kjent for sin eksklusive stil, og det er ikke spesielt overraskende at hun nok en gang stilte i et svindyrt antrekk! Hun har en forkjærlighet for supereksklusive designere som Valentino, men vi ser også at hun har plukket opp en del amerikanske merker - som jo kanskje ikke er så rart siden hun bor der selv.

KONGELIG KONFIRMASJON: 31. august 2019 var det Prinsesse Ingrid Alexandra sin tur til å konfirmeres, men det er hun ikke den første i kongefamilien som gjør! Se bildene fra de andre kongeliges konfirmasjoner. Bilder: NTB Scanpix. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Vagle følger opp med at Madeleine har en helt annen stil sammenlignet med søsteren kronprinsesse Victoria (45).

- Stilen er dog en stor kontrast til søsterens. Kronprinsesse Victoria velger som oftest svensk eller noe annet skandinavisk når hun er ute på offisielle oppdrag, legger Vagle til.

I SVENSK DESIGN: Kronprinsesse Victoria iført et antrekk fra Ida Sjöstedt under bursdagsfeiringen sin forrige uke. Foto: SplashNews/ NTB
I SVENSK DESIGN: Kronprinsesse Victoria iført et antrekk fra Ida Sjöstedt under bursdagsfeiringen sin forrige uke. Foto: SplashNews/ NTB Vis mer

Under kronprinsessens 45-årsfeiring på Öland forrige uke, stilte hun eksempelvis i et sommerlig antrekk fra den svenske designeren Ida Sjöstedt, ifølge Expressen.

LES OGSÅ: Märthas antrekk vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer