Prinsesse Ingrid Alexandra:

- En stor dag

Tirsdag kveld var det duket for skoleavslutning for Elvebakken videregåendes avgangskull.

AVSLUTNING: Tirsdag kveld feires det at Ingrid Alexandras kull ved Elvebakken videregående har fullført skolegangen. Foto: Shad Madian / Se og Hør
AVSLUTNING: Tirsdag kveld feires det at Ingrid Alexandras kull ved Elvebakken videregående har fullført skolegangen. Foto: Shad Madian / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Russetid og eksamenskjør er over for prinsesse Ingrid Alexandra (19), som nå har fullført tre år på Elvebakken videregående.

Tirsdag kveld er prinsessen til stede i Oslo Konserthus, der det er duket for sang, dans, taler og moro. Det skal markeres at hun og medelevene er uteksaminert og ferdig med 13 års skolegang.

Dermed skal prinsessen på ekte vis nå tre inn i de voksnes rekker og alt det innebærer.

Til stede for å overvære datterens avslutningsseremoni er naturligvis kronprins Haakon (49) og kronprinsesse Mette-Marit (49).

Prinsessen har kledd seg i Askerbunad for anledningen, en gave hun fikk til sin konfirmasjon fra Asker kommune og Asker hudflidslag i anledning konfirmasjonen.

Caroline Vagle, Se og Hørs kongehusekspert, er ikke i tvil om at dette er en spesiell dag for familien.

- Der er naturligvis en stor dag. 13 års skolegang er unnagjort, og der ute venter den store verden. Jeg tipper kronprinsparet er både veldig stolte og vemodige på en gang. De har allerede snakket om at de gruer seg til barna skal flytte ut, og nå nærmer det seg med stormskritt, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer