FORLOVER SEG?: Spekulasjonene om at en forlovelse mellom prinsen og Kate snart vil offentliggjøres går heftig i Storbritannia. Foto: All Over Press
FORLOVER SEG?: Spekulasjonene om at en forlovelse mellom prinsen og Kate snart vil offentliggjøres går heftig i Storbritannia. Foto: All Over Press Vis mer

En mynt kan avsløre forlovelsen

Går det mot kongelig bryllup i Storbritannia?

Publisert
SEHER.NO: Den offisielle myntprodusenten i Storbritannia, The Royal Mint, har ifølge Daily Mail startet forberedelsene til produksjonen av en ny mynt, med Prins William (28) og Kate Middleton (28) som motiv.

Grunnen til at den spesielle mynten skal i produksjon, er for å feire prinsens kommende bryllup, og setter dermed fyr på ryktene om at paret innen kort tid vil offentliggjøre forlovelsen, skriver avisen.

Det er The Mail on Sunday som melder at en modell av mynten har blitt laget. Dette er det første steget i prosessen.

Dette prosjektet skal være så hemmelig at samtlige som jobber ved The Royal Mint har blitt pålagt taushetsplikt, men kilder har bekreftet at arbeidet med mynten har startet.

- Jeg har sett den første modellen, den er klar til å produseres. Alt det ventes på nå er en dato, sier en kilde til The Mail on Sunday.

Avisen var ved tre anledninger i kontakt med The Royal Mint forrige uke, og fortalte dem at de visste modellen var laget. Myntprodusenten nektet ikke for at det var sant.

- Som de fleste business-organisasjoner ser vi fremover og planlegger ting i forkant når vi ser kommersielle muligheter, var svaret fra en talsperson i selskapet.

Clarence House, prinsens hjem, hevdet derimot at de ikke visste noen ting om mynten, da de ble kontaktet.

- Vi var ikke klar over at en slik mynt er i produksjon, dette høres ut som fremtidsplanlegging. Man skulle tro at når selskapet heter Royal Mint, burde denne mynten ha noen form for godkjenning fra det kongelige palasset, i hvert fall når den har et bilde av prinsen. Vi kan ikke bestemme hver eneste gang et bilde av prinsen blir brukt, men jeg antar at Royal Mint trenger godkjenning for dette, sier en talsperson fra Clarence House ifølge Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Forlover de seg i sommer?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer