En million skiller ringene

Madeleines nye kjæreste skjemmer bort sin forlovede.

Prinsesse Madeleine har fått en ny forlovelsesring. Hvem synes du er finest?
Prinsesse Madeleine har fått en ny forlovelsesring. Hvem synes du er finest? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I forbindelse med forlovelsen fikk prinsesse Madeleine en forlovelsesring av Chris O`Neill som skal være verdt et sted mellom en og to millioner kroner.

Da prinsessen svarte ja på frieriet fra Joans Bergstrøm på Capri i 2009 ble hun forært en stilfull rung fra juveleren Bukowski til en verdi av «bare» 400.000 kroner.

På pressekonferansen to måneder etter frieriet kunne Madeleine endelig ta ringen på fingeren og vise den offentlig:

- Dette er faktisk første gangen jeg får bære ringen, så dere kan tenke dere hvor mye jeg har lengtet etter å møte dere, sa Madeleine på pressekonferansen.

Så langt har Madeleine ikke kommentert den nye ringen - den eneste informasjonen som er kommet ut er en video av paret i gledesrus som er lagt ut på kongehusets nettsider.

Svenske aviser har vært fulle av skriverier om sen nye forlovelsesringen - som i likhet med den første også er firkantet.

Chris er styrtrik, og har trolig gått til innkjøp av den eksklusive ringen hos Cartier eller Tiffany i New York, hvor paret bor.

Selve ringen er i  hvitt gull eller platina, og på toppen sitter en kvadratisk sten festet av fire klør. På den måten skinner den ekstra, og reflekterer lyset.

Ifølge den norske kjendisjuveleren Christian Langaard tyder mye på at det er en prinsesseslipt diamant med 61 facetter, skriver Dagbladet.

Svenske eksperter er også fra seg av begeistring - og de tror diamanten er på minst fire karat.

– Det er en versting, sier Johanna Pietsch, smykkeekspert i Bukowski.

Hva den kostet er foreløpig umulig å si, men de fleste ekspertene i Norge og Sverige anslår at den har en verdi på mellom en og to millioner kroner.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Tabben som avslørte forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer