TUNG BRUDD: - Jeg... Man... Vi... Forsøkte alt først, før en bare må innrømme at noe må skje, sier grevinne Alexandra om skilsmissen fra prins Joachim. Foto: Scanpix
TUNG BRUDD: - Jeg... Man... Vi... Forsøkte alt først, før en bare må innrømme at noe må skje, sier grevinne Alexandra om skilsmissen fra prins Joachim. Foto: ScanpixVis mer

- En mega-hard avgjørelse å ta

Grevinne Alexandra bryter tausheten rundt skilsmissen.

SEHER.NO: Torsdag sendte danske DR1 et svært personlig intervju av grevinne Alexandra (43).

Men ifølge Ekstrabladet.dk, var det ikke mye grevinnen avslørte.

Dermed må danskene fortsatt leve i uvisshet om hva som egentlig skjedde i den mye omtalte "kjærlighetstrekanten" mellom Joachim, Alexandra og Martin Jørgensen (30), skriver nettsiden.

- En lang prosess
Ifølge Alexandra, var det ikke bare én hendelse som førte til at hun og prinsen tok ut skilsmisse.

- Det er ikke et bestemt tidspunkt en våkner opp og sier: "Det skal skje nå". Det er en lang prosess, sier hun i intervjuet.

- Jeg... Man... Vi... Forsøkte alt først, før en bare må innrømme at noe må skje, fortsetter hun.

Ifølge henne, var det hun som brøt ut av ekteskapet.

- Det var en mega-hard avgjørelse å ta, og det var ikke en jeg tok på et døgn. Selvsagt hadde det vært mye lettere hvis det ikke var en avgjørelse hvor konsekvensene kun angikk meg. Men det kunne jeg jo ikke si - det var en beslutning som rammet andre også. Den rammet Joachim, den rammet barna.

Spiser kveldsmat med prinsen
Hun forteller også at hun og prinsen er svært gode venner, og at Joachim ofte stikker innom for å spise kveldsmat sammen med henne og deres felles barn prins Felix og prins Nicolai.

- Når man faktisk er to som har tatt avgjørelsen om at en vil videre, så vil jeg si: Jeg har alltid sagt at det som er nest best etter et godt ekteskap, er en lykkelig skilsmisse.

Venter de barn?
I intervjuet kommer det ikke frem når Alexandra falt for Martin - men han skal ifølge henne hatt visse tanker om å involvere seg med henne.

- Jeg tror ikke at det var så lett for ham. Vi har ikke vært en helt vanlig familie å komme inn i. Så han har selvsagt hatt sine tanker om han ville være sammen med oss og alt det innebærer. Bare det at han sa ja til det, var et bevis på en stor, stor kjærlighet, sier grevinnen.

Og på spørsmål fra reporteren om Alexandra venter barn igjen, var svaret følgende:

- Barn kommer når de kommer.

Se hele tv-intervjuet med Alexsandra her! (ekstern lenke)

Har du et tips om de kongelige? Tips oss på seher@seher.no.

LES OGSÅ: Prinsessen som mistet alt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.