En kongelig baby på vei?

Hertuginne Kate nektet å spise peanøtter, og strøk seg over magen flere ganger under København-besøket.

<strong>NØTTE-NEI:</strong> Prins William måtte sjekke hva nøttebaren inneholdt etter at kona takket nei. Foto: All Over Press
NØTTE-NEI: Prins William måtte sjekke hva nøttebaren inneholdt etter at kona takket nei. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da hertuginne Kate (29) og prins William (29) nylig var i København for å pakke forsyningspakker til sultkatastroferammede i Sørøst-Afrika, sammen med sine kongelige kollegaer kronprinsesse Mary (39) og kronprins Frederik (43), begynte ryktene om at en kongelig baby er på vei å svirre.

Hertuginnen, som var ikledd en elegant rød kåpe, strøk seg titt og ofte over magen innimellom UNICEF-jobbingen, og da hun og ektemannen satte seg ned for å spise lunsj med det danske kronprinsparet ristet hun spørrende på hodet til William da han tilbød henne nøttebaren.

Enkelte mener at gravide bør unngå peanøtter, for å hindre babyen å utvikle allergi.

- Hertuginnen har ikke nøtteallergi, og det er heller ikke typisk henne å være «frekk» og takke nei til ting hun blir tilbudt på offentlige representasjoner. Den eneste forklaringen er at hun er gravid og har blitt fortalt - som så mange andre gravide blir - å unngå nøtter, sier en kilde til The Sun.

Representer ved det engelske kongehuset innrømmer at hertuginnens oppførsel kan føre til mistanke, men hevder at det ikke er noen kongelig graviditet på vei.

- Graviditet er ikke den eneste forklaringen for at hun takket nei til nøttebaren. Hertuginnen er fremdeles ny i representasjons-gamet, og det er rett og slett sannsynlig at hun ikke ønsket eller følte seg komfortabel med å spise mat mens blitsregnet er fokusert på henne, sier en senior-kilde til avisen.

Nylig ble det bestemt at hertuginne Kate og prins Williams førstefødte, dersom hun er jente, også har rett til den kongelige tronen, selv om hun eventuelt har yngre brødre.

- Ideen om at en yngre sønn har mer rett på den engelske tronen enn en eldre datter kun fordi han er en mann, eller at en fremtidig monark ikke kan gifte seg med en som har en annen tro enn katolisismen - denne tankegangen er å gå imot de moderne verdiene vi etter hvert har etablert, har den britiske statsministeren David Cameron uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det mest utfordrende er å se Ari hver dag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer