Hertuginne Kate:

- En kamp hun ikke kan vinne

Hertuginne Kate blir sammenlignet med prinsesse Diana - igjen.

SAMMENLIGNES: Den kommende dronningen sammenlignes med sin avdøde svigermor. Foto: Instagram
SAMMENLIGNES: Den kommende dronningen sammenlignes med sin avdøde svigermor. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Nylig ble det delt bilder av hertuginne Kate (40) som besøkte den britiske hæren i anledning Armed Forces Day. Bildene viste en smilende hertuginne ikledd uniform, hørselsvern og hjelm - men det er særlig sistnevnte som vekker oppsikt. De minner nemlig en hel del om bildene av sin avdøde svigermor, prinsesse Diana, fra 1988.

Det har fått folket til å nok en gang sammenligne 40-åringen med prinsessen, noe konghusekspert Daniela Elser reagerer på. Hun mener Kate har en umulig oppgave foran seg hvis det fortsetter slik.

Sammenlignes

Hertuginne Kate er gift med prins William (40), som er nummer to i arverekken til den britiske tronen, etter sin far prins Charles. Det betyr at hun en dag vil bli dronning, noe hennes avdøde svigermor aldri rakk.

Likevel blir alt hun gjør sammenlignet med prinsesse Diana.

Den siste måneden har 40-åringen opptil flere ganger dukket opp i antrekk som Diana. Først dukket hun opp i en prikkete kjole under Royal Ascot, et hesteveddeløp, som minnet veldig om kjolen prinsessen valgte til det samme arrangementet i sin tid.

Deretter var det under dronning Elizabeths (96) platinajubileum og militærparaden Trooping the Colour, hvor Kate hadde kledd seg i en hvit dresskjole og en stor hatt - ikke helt ulikt det svigermoren hadde på seg i 1991.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer