Kronprinsesse Victoria:

- En godt bevart hemmelighet

Flere spekulerer på dette.

NOBELFESTEN: Kronprinsessen var iført en rosa kjole på fjorårets fest. Foto: Jonathan Nackstad / AFP / NTB
NOBELFESTEN: Kronprinsessen var iført en rosa kjole på fjorårets fest. Foto: Jonathan Nackstad / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Sveriges kronprinsesse Victoria (46) lever mye av livet i offentligheten, og gjennom den kongelige kalenderen, samt de offentlige arrangementene, får de som ønsker muligheten til å følge henne på jobb.

Det er derimot ikke alt som offentliggjøres før øyeblikket, blant annet kronprinsessens valg av klær.

Snart er det tid for en viktig begivenhet blant kongefamilien - nemlig Nobel-festen 10. desember. Her er kongefamilien selvskrevne gjester, iført sine fineste antrekk.

Da Maud Angelica Behn åpnet kunstutstillingen sin tidligere i november dukket flere familiemedlemmer opp for å vise sin støtte. Ingrid Alexandra og kjæresten var blant dem som dukket opp. Video: Stig H. Justad. Vis mer

Antrekk som holdes hemmelig inntil den store dagen, og de som er involvert i samtalene rundt Victorias antrekk denne dagen, holder kortene tett til brystet.

GJENBRUK: Kronprinsessen iført dronning Silvias gamle kjole på Nobelfesten i 2018. Foto: Jonathan Nackstrand / AFP / NTB
GJENBRUK: Kronprinsessen iført dronning Silvias gamle kjole på Nobelfesten i 2018. Foto: Jonathan Nackstrand / AFP / NTB Vis mer

Hemmelighold skaper spekulasjoner, og trolig er det flere som lurer på hva dronningen og prinsessene vil ha på seg denne store kvelden. Det skriver Svensk Damtidning.

Videre skriver det svenske nettstedet at Victoria trolig allerede har valgt ut kjole til den store dagen - og at den skal bli spesialsydd for henne.

Tidligere har kronprinsessen riktignok ofte gått for svensk design, og fjorårets lyserosa kjole var designet av Camilla Thulin. Andre år har hun gått for gjenbruk, og ankommet festlighetene i dronning Silvias (79) tidligere kjole.

BLÅTT: Kronprinsesse Victoria på Nobelfesten i 2017, iført blå kjole med matchende tilbehør. Foto: Jonathan Nackstrand / AFP / NTB
BLÅTT: Kronprinsesse Victoria på Nobelfesten i 2017, iført blå kjole med matchende tilbehør. Foto: Jonathan Nackstrand / AFP / NTB Vis mer

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle forteller at kronprinsessen ofte ankommer festen i sterke farger, og gjerne i design fra hjemlandet.

Kronprins Haakon forteller om de tre barna sine i sin biografi. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug, NTB. Vis mer

- Nobelbanketten er en av de virkelig store begivenhetene for den svenske kongefamilien i løpet av året, og kronprinsesse Victoria pleier å være på sitt aller mest glamorøse, sier hun og fortsetter:

- Hva hun går for i år er foreløpig en godt bevart hemmelighet, men kongelige fans over hele verdens venter i spenning på hva valget har falt på.

Ifølge Svensk Damtidning er det flere av deres lesere som tror at kronprinsessen ankommer i en grønn farge denne gangen, men det gjenstår å se på den store dagen.

LES OGSÅ: Se bildene av Ingrid på østkanten