Prinsesse Märtha Louise:

- En avgrunn av fortvilelse

Prinsesse Märtha Louise deler åpenhjertig innlegg på Instagram.

VANSKELIG TID: Prinsesse Märtha Louise åpner seg opp i et innlegg på Instagram, der hun forteller at den siste tiden har vært vanskelig. Her er hun fotografert i 2018. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
VANSKELIG TID: Prinsesse Märtha Louise åpner seg opp i et innlegg på Instagram, der hun forteller at den siste tiden har vært vanskelig. Her er hun fotografert i 2018. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har det vært skrevet side opp og side ned om prinsesse Märtha Louise (48). Kanskje spesielt mye etter at hun fant kjærligheten med den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (45) i 2019.

Det forelskede paret har møtt mye motbør, og særlig har Verrett vekket oppsikt med overskrifter om alt fra millionsøksmål, påstander om kreft til beskyldninger om at han er en sjarlatan.

Det har heller ikke alltid vært en dans på roser for 48-åringen, som har måttet stå i kraftige mediestormer. Blant annet for at prinsessen har brukt prinsessetittelen i kommersiell virksomhet.

På Instagram forteller hun nå åpenhjertig om sin egen mentale helse, der ikke alt ser ut til å være rosenrødt. 48-åringen skriver nemlig at hun har hatt flere dårlige dager den siste tiden.

BRUKER TITTELEN: Märtha Louise bruker sin prinsessetittel i en kommersiell sending hos Sionearth på YouTube. Video: Sionearth via YouTube Vis mer

- En avgrunn av fortvilelse

«Noen dager er bedre enn andre - og jeg må innrømme at jeg har hatt noen veldig dårlige dager i det siste. Av og til føles alt bare for mye og overveldende, og jeg har en tendens til å havne i en avgrunn av fortvilelse, selvmedlidenhet og jeg føler meg som et offer på alle området i livet», skriver hun til bildet, og fortsetter:

«Ingen energi - bokstavelig talt - depresjon som kryper inn (min stakkars kjæreste som må holde ut alle følelsene mine i denne berg-og-dal-banen...) Selv med mange mennesker som støtter meg og er der for meg, så klarer jeg ikke å riste av meg det mørke hullet».

Bildet, som tilsynelatende er tatt i Lofoten, viser imidlertid en svært glad og fornøyd 48-åring. I innlegget skriver hun at turen skal ha gjort humøret bedre.

«En venn kommer og snur alt på hodet, og plutselig ser du skjønnheten rundt deg igjen, og innser at du faktisk står på en fjelltopp foran denne spektakulære utsikten», skriver 48-åringen videre.

Avslutningsvis retter hun en stor takk til venninnen sin, for at hun tvang henne med ut.

PRINSESSEN: Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett gjestet God Morgen Norge på TV 2 torsdag 16. mai. Video: TV 2 Se hele saken her: https://www.tv2.no/a/10611424/ Vis mer

Vanskelig år

I romjulen kom sjokkbeskjeden om at Märtha Louises tidligere ektemann Ari Behn hadde tatt sitt eget liv, og året startet dermed med stor sorg for prinsessen og deres felles barn.

I bisettelsen holdt eldstedatteren Maud Angelica (17) en vakker tale, mens mamma, prinsesse Märtha Louise, sto gråtkvalt bak. Prinsessen har ikke sagt mye om eksmannens dødsfall, men i våres fortalte hun om den vanskelige perioden.

TALTE: Ari Behns eldste datter, Maud Angelica, brøt ut i gråt da hun framførte sine minneord om Ari Behn. Bilder fra NRK. Vis mer

I et innlegg på Instagram skrev hun den gang åpent om hvordan det hadde vært for familien. Sammen med et bilde av en krokus, tatt i familiens hage, skrev hun ærlig.

«I dag dukket de første vårtegnene opp i hagen her. Så vakre disse vårblomstene er som alltid spirer gjennom dødt løv. Vi i vår lille familie har gått gjennom - og går fremdeles gjennom - en hard tid etter Aris død. Den vanskeligste vi har vært gjennom», åpnet hun innlegget med.

Hun forklarte videre at det er det vanskeligste de har vært gjennom, og at de har vært i «mørke bølgedaler av sorg».

«Det kommer en vår etter vinteren. En vår der verden igjen gir mening om enn kanskje på en ny måte. Vi kommer gjennom også dette. Ta inn de vakre vårtegnene. Dem kan du beundre helt alene og gir oss håp om at våren snart slår ut i full blomst», avsluttet hun innlegget, etterfulgt av et rødt hjerte.

LES OGSÅ: - Det skulle være oss to for alltid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer