«Elskerinnen» er ute av dansen - dommer fornøyd

- Det svenske folket har innsett at det er en dansekonkurranse, uttalte en tilfreds dommer Ann Wilson. etter at Camilla Henemark var stemt ut av «Skal vi danse».

UTE AV DANSEN: Camilla Henemark er ikke bitter etter at hun røk ut av svenske «Skal vi danse». Hun endrte på femteplass.  Foto: STELLA PICTURES
UTE AV DANSEN: Camilla Henemark er ikke bitter etter at hun røk ut av svenske «Skal vi danse». Hun endrte på femteplass. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kong Carl Gustafs (65) angivelige elskerinne, den tidligere popstjernen Camilla Henemark (47), ble i går sendt ut av den svenske Skal vi danse-konkurransen.
 
- Jeg er ekstremt stolt over min innsats, uttalte hun etter teppefall.

 
Camilla åpnet sesongen med å bryte sammen, men endte til slutt på en overraskende femteplass.
 
- Det har vært helt fantastisk. Jeg har levd i en film, sa Camilla ifølge svenske Aftonbladet.
 
Juryen har hele tiden gitt Camilla dårlige poeng – men seerne har gang på gang reddet kongens gamle elskerinne fra hjemsendelse. Denne gangen fikk hun imidlertid ikke nok telefonstemmer og dansen var slutt – for denne gang…
 
- Det svenske folket har innsett at det er en dansekonkurranse, uttalte en tilfreds dommer Ann Wilson.
 
Snart blir Camilla igjen aktuell, når hennes memoarer kommer i bokform. Og forholdet til Carl Gustaf er slettes ikke et glemt kapittel i hennes liv.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Elskerinne: - Fotballspilleren kledde seg ut som kvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer