BOR PÅ SLOTTET: Prins Charles bor på Slottet sammen med Mette-Marit under sitt Oslo-besøk. Her er de to kongelige sammen med statsminister Jens Stoltenberg på Lysebu hotell.  Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
BOR PÅ SLOTTET: Prins Charles bor på Slottet sammen med Mette-Marit under sitt Oslo-besøk. Her er de to kongelige sammen med statsminister Jens Stoltenberg på Lysebu hotell. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer

Elsker kronprinsessens nye stil

Se video av Mette-Marits nye stil.

Se video av Mette-Marits fantastiske forvandling nederst i saken!


SEHER.NO: Onsdag ettermiddag landet britiske Prins Charles i Oslo i anledning The Oslo Climate and Forest Conference, som arrangeres på Holmenkollen Park Hotel torsdag, med statsminister Jens Stoltenberg som vert.
 
Samme kveld var det duket for offisiell middag på eksklusive Lysebu Hotell i Holmenkollen, hvor prinsen av Wales fikk møte de andre deltagerne på konferansen.
 
Charles bor på Slottet under oppholdet i Norge, og siden både kongen, dronningen og kronprinsen er bortreist, er det kronprinsesse Mette-Marit som har fått rollen som vertinne mens han er i Oslo.

Mette-Marit var også tilstede under middagen på Lysebu onsdag, og den norske kronprinsessen formerlig strålte da hun ankom selskapet med prins Charles.

Iført en lekker kremfarget kåpe, paljettbesatt kjole og elegante høye hæler med svart snøring tok Mette-Marit pusten fra de fremmøtte fotografene.

Og Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland, som har fulgt kronprinsessens utvikling nøye de siste årene, synes hun har blitt fantastisk flink når det gjelder mote og valg av antrekk.

- Jeg synes hun var veldig flott. Noe av det hun hadde på seg har jeg sett før, og jeg synes hun er like flott i de fargene der hver eneste gang, sa han til Seher.no onsdag kveld.

Totland har tidligere sammenlignet Norges fremtidige dronning med moteikoner som Grace Kelly og Jackie Kennedy, og mener hun bør beholde den stilen hun har nå. 

- Jeg synes den stilen vår kronprinsesse har valgt den siste tiden er noe hun burde satse på. Jeg har sammenlignet henne med Grace Kelly og Jackie Kennedy, og jeg synes å se at den stilrene, enkle stilen er den som passer henne best, sa han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - De har et veldig godt forhold

Se video fra den offisielle middagen på Lysebu hotell nedenfor:[obj:media:8658]