RØRTE KRONPRINSESSEN TIL TÅRER: Da prinsen hennes erklærte sin kjærlighet i full offentlighet, klarte ikke kronprinsesse Victoria å holde tårene tilbake. Foto: SCANPIX
RØRTE KRONPRINSESSEN TIL TÅRER: Da prinsen hennes erklærte sin kjærlighet i full offentlighet, klarte ikke kronprinsesse Victoria å holde tårene tilbake. Foto: SCANPIX Vis mer

- Elskede, jeg er så stolt

Daniel sammenligner seg med frosken i Brødrene Grimms eventyr.

SEHER.NO:  I Sverige er det ikke vanlig at brudgommen holder tale. Derfor overrasket prins Daniel alle da han reiste seg opp og holdt tale for sin kone.

- Elskede, jeg er så stolt over det vi har sammen. Jeg er så lykkelig over å få være din mann. Jeg kommer til å gjøre alt jeg noensinne kan for at du skal forbli så lykkelig som du er i dag. Victoria, størst av alt er kjærligheten. Jeg elsker deg så høyt, sa prins Daniel med skjelvende stemme.

Daniel sammenlignet seg med frosken i Brødrene Grimms eventyr, med den forskjellen at han ikke ble en prins med det første kysset.

- Elskede, jeg er så stolt over det vi har sammen. Jeg er så lykkelig over å få være din mann. Disse årene sammen med deg har vært de beste i mitt liv, fortsatte Daniel.

Victoria hadde klart seg uten å gråte under både sin fars tale og svigerfaren Olle Westlings tale. Men da prinsen hennes erklærte sin kjærlighet i full offentlighet, klarte ikke kronprinsessen lenger å holde tårene tilbake.


- Talen til brudgommen var flott. Det er fint at han var så personlig. Hele bryllupet var veldig folkelig og romantisk, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Nå er de én familie